Video editörlüğü meslek olarak yapılır mı?

Yanlış anlatmışım düzeltiyorum;
Abimde belli bir işyerinde helikopter teknisyeni olarak çalışıyor, video editörlüğü işi olmazsa onunla beraber aynı işyerinde çalışırım diye düşünmüştüm.
Bu arada çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Bence teknisyenlik üzerine devam edip editörlük işini de hobi olarak devam ettirin derim çünkü editörlük yaşantınızı emanet edebileceğiniz bir meslek grubu değil ne yazık ki.

Bence teknisyenlik üzerine devam edip editörlük işini de hobi olarak devam ettirin derim çünkü editörlük yaşantınızı emanet edebileceğiniz bir meslek grubu değil ne yazık ki.
Teknisyenliği tam olarak istiyor muyum ondan da emin değilim, dediğiniz gibi oturup düşünmem gerek.
Editörlük artık olmazsa yine de dediğiniz gibi hobi olarak yaparım, YouTube'a öylesine video falan atarım.

Bir gün abimden çalışırken video çekmesini isteyeceğim, bakacağım acaba güzel mi ilgimi çeker mi diye.

Havacılığa merakınız varsa ilginizi çeker ve seve seve yaparsınız fakat kararsız iseniz oturup meslek araştırın, ben arkadaşıma meslek ararken pilotluğu araştırdım ve ona meslek ararken kendime buldum kısacası mesleki araştırmalar gerçekten çok elzem. Editörlük olayına da gelecek olursak Youtube video atmak yerine editör arayanları bulursan ara sıra hobi olarak onu yaparsın Yt ile vakit kaybetme derim. Bu arada yaş kaçtı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…