Video editörlüğü meslek olarak yapılır mı?

Şahsen benim kendimize ait olan iş yerinde devam etme gibi bir düşüncem bile olmadı başta, daha sonra bunu yaparım diye düşündüm ve bu şekilde ilerledim şimdi ise havacılığa hazırlanıyorum. Bunu anlatma sebebim oturup düşünmenin önemini anlatmak içindi, sakin kafayla oturup düşürün fakat 1-2 gün değil en az 1-2 hafta düşünün. Şahsen benim pilotluğu düşünüp çalışmaya başlamam 1 - 1.5 sene sürdü. Sizde düşünüp taşınıp kendinize uygun işi bulursunuz.
Yanlış anlatmışım düzeltiyorum;
Abimde belli bir işyerinde helikopter teknisyeni olarak çalışıyor, video editörlüğü işi olmazsa onunla beraber aynı işyerinde çalışırım diye düşünmüştüm.
Bu arada çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Yanlış anlatmışım düzeltiyorum;
Abimde belli bir iş yerinde helikopter teknisyeni olarak çalışıyor, video editörlüğü işi olmazsa onunla beraber aynı iş yerinde çalışırım diye düşünmüştüm.
Bu arada çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Bence teknisyenlik üzerine devam edip editörlük işini de hobi olarak devam ettirin derim çünkü editörlük yaşantınızı emanet edebileceğiniz bir meslek grubu değil ne yazık ki.

Bence teknisyenlik üzerine devam edip editörlük işini de hobi olarak devam ettirin derim çünkü editörlük yaşantınızı emanet edebileceğiniz bir meslek grubu değil ne yazık ki.
Teknisyenliği tam olarak istiyor muyum ondan da emin değilim, dediğiniz gibi oturup düşünmem gerek.
Editörlük artık olmazsa yine de dediğiniz gibi hobi olarak yaparım, YouTube'a öylesine video falan atarım.

Bir gün abimden çalışırken video çekmesini isteyeceğim, bakacağım acaba güzel mi ilgimi çeker mi diye.

Teknisyenliği tam olarak istiyor muyum ondan da emin değilim, dediğiniz gibi oturup düşünmem gerek.
Editörlük artık olmazsa yine de dediğiniz gibi hobi olarak yaparım, YouTube'a öylesine video falan atarım.

Bir gün abimden çalışırken video çekmesini isteyeceğim, bakacağım acaba güzel mi ilgimi çeker mi diye.
Havacılığa merakınız varsa ilginizi çeker ve seve seve yaparsınız fakat kararsız iseniz oturup meslek araştırın, ben arkadaşıma meslek ararken pilotluğu araştırdım ve ona meslek ararken kendime buldum kısacası mesleki araştırmalar gerçekten çok elzem. Editörlük olayına da gelecek olursak Youtube video atmak yerine editör arayanları bulursan ara sıra hobi olarak onu yaparsın Yt ile vakit kaybetme derim. Bu arada yaş kaçtı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı