Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Merhaba, YouTube'nin nasıl işlediğini vesaire az çok biliyorum birkaç yıldır uğraşıyorum fakat artık yeni içeriklere geçmek istiyorum. Hugola veya saniye gibi YouTube kanalları tarzında video çekmek istiyorum çünkü bütün kitlelere hitap ediyor. Ancak bir yandan bilgisayardan da anlıyor olmam ve Donanım Arşivi gibi kanallar gibi videolar da çekmek istiyorum. Adobe programlarından anladığım için eğitim kanalı da düşünüyorum. Bu konuda kararsızım sizce ne tarz videolar çekmeliyim?
Anladığım konular:
Adobe programları
Bilgisayar donanımı
Oyun videoları
VLOG tarzı konular
Teknoloji konuları
Edit bilgim gayet iyi Premiere Pro biliyorum yani ünlü YouTuber'ların yaptığı gibi izleyiciyi videoda tutabilecek şekilde videolarımı editleyebirim. Thumbnail (kapak fotoğrafı) ve YouTube SEO konusuna da hakimim.
Anladığım konular:
Adobe programları
Bilgisayar donanımı
Oyun videoları
VLOG tarzı konular
Teknoloji konuları
Edit bilgim gayet iyi Premiere Pro biliyorum yani ünlü YouTuber'ların yaptığı gibi izleyiciyi videoda tutabilecek şekilde videolarımı editleyebirim. Thumbnail (kapak fotoğrafı) ve YouTube SEO konusuna da hakimim.