Video için edit programı önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Inanılmaz karmaşık editler yapmayacağım. Eğitim videoları çekeceğim ve basit animasyonlar(uzunluğu gitgide artan bir çubuk mesela) ve ses ayarı yapabileceğim bir program arıyorum. Ücretsiz olması tercihim ama fiyatı uygunsa düşünebilirim. DaVinci Resolve en iyisi gibi ama dediğim gibi karmaşık istemiyorum çok. CapCut da Çin markası diye istemiyorum.

Inanılmaz karmaşık editler yapmayacağım. Eğitim videoları çekeceğim ve basit animasyonlar(uzunluğu gitgide artan bir çubuk mesela) ve ses ayarı yapabileceğim bir program arıyorum. Ücretsiz olması tercihim ama fiyatı uygunsa düşünebilirim. DaVinci Resolve en iyisi gibi ama dediğim gibi karmaşık istemiyorum çok. CapCut da Çin markası diye istemiyorum.
Capcut PC oldukça kolay ve işlevli.Bakın bence.

Sony Vegas Pro öneriyorum. Gerekli çok fazla ayar bulunuyor ve kullanması oldukça kolay bir uygulamadır.
Hocam senelik 3000 istiyor. Fena fiyat değil ama aylik denemek istiyorum odeme yapmadan.

Capcut PC oldukça kolay ve işlevli.Bakın bence.
Evet seviyorum CapCut ama kullanmak istemiyorum guvenmedigimden.

En güzeli bence Davinci Resolve. Ama kolaylık açısından Movavi Video Editor da düşünebilirsin hocam, bazen Steam'de indirime düştüğü oluyor. Gayet kullanışlı ve basit.
Movavi dusunuyorum bende ama begenmeyenler olmus. Kullandiniz mi?

Hocam senelik 3000 istiyor. Fena fiyat değil ama aylik denemek istiyorum odeme yapmadan.

Evet seviyorum CapCut ama kullanmak istemiyorum guvenmedigimden.

Hocam CapCut güvenilirdir.Şuradan indirin bende var CapCut.

Davinci Resolve'a geçmeden evvel birkaç sene kullandım, şimdi de basit editler için kullanmaya devam ediyorum. Her sene yeni sürüm çıkarıyorlar ama bence değişen tek şey arayüzleri, özellikler bakımından neredeyse aynılar. Başlangıç seviyesi için Movavi'yi tavsiye ederim.

Davinci Resolve'a geçmeden evvel birkaç sene kullandım, şimdi de basit editler için kullanmaya devam ediyorum. Her sene yeni sürüm çıkarıyorlar ama bence değişen tek şey arayüzleri, özellikler bakımından neredeyse aynılar. Başlangıç seviyesi için Movavi'yi tavsiye ederim.
Education versiyonu varmış senelik 400tl alinir mi sizce? Steamden 1300tlye almaktansa.

Education versiyonu varmış senelik 400tl alinir mi sizce? Steamden 1300tlye almaktansa.
Fiyatlar fırlamış şimdi fark ettim. Zamanında 2020'de sitesinden 140 TL'ye almıştım, sonra 2022'de bu 2020 versiyonu Steam'de 30 TL'ye kadar düşmüştü. Üstelik şimdi abonelik sistemine geçmişler :(

Şuradan Video Editor Plus lifetime lisans 459 TL'ye listelenmiş.

Education versiyonu hakkında bir bilgim yok hocam, ama aynı özellikleri sunuyorsa onu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı