Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Oyun oynamak ya da üniversite de kullanmak için istemiyorum. Tamamen günlük sadece YouTube ve Netflix tarzı, video izlemek için arıyorum. Önceliğim aslında 1920x1080 en az fakat sonuçta tablet, ekranı küçük olduğu için de yakından izleyeceğimiz için sanırım 1200*800 tarzı tabletlerde yeterli olacak gibi duruyor. Huawei matepad 11 falan düşünüyorum fakat dediğim gibi yapacağım işler çok günlük. Sadece video, film izlemek için de 4.000 TL vermek istemiyorum. Elde tutulan tarz 500 TL'lik dandik olanları da istemiyorum. Önerilerinize açığım özellikle Alcatel 1T10 diye bir tablet var onu gördüm ve 1000 TL'ye bulunabiliyor, kullanan ve kullanıcı deneyimlerini paylaşmak isteyen varsa dinleyebilirim. Yoksa dediğim gibi bütün önerilerinizi göz önünde bulunduracağım. Bütçe önemli değil fakat dediğim gibi 4-5k vermek benim için gereksiz yapacağım işler çok basit ve sınırlı olduğu için. Bataryası, hızlı dolması falan önemli olabilir ama önereceğiniz modellere göre. Şimdiden teşekkür ederim, okuyup, cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese.
..
..
Son düzenleme: