Video izlerken bilgisayar kilitleniyor

mrt046

Hectopat
Merhabalar, bilgisayara indirdiğim bir filmi izlerken aniden kilitleniyor, hoparlörden sinyal sesi gibi ses geliyor, ne mouse ne de klavye kullanamıyorum, anca reset atınca düzeliyor fakat oyun oynarken bu problemi yaşamıyorum, sürekli internetten film izlerken de olmuyor, sadece indirdiğim filmi izlerken ilk 5 dakikadan sonra PC kilitleniyor. Sorun tam olarak nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bilgisayara indirdiğim bir filmi izlerken aniden kilitleniyor, hoparlörden sinyal sesi gibi ses geliyor, ne mouse ne de klavye kullanamıyorum, anca reset atınca düzeliyor fakat oyun oynarken bu problemi yaşamıyorum, sürekli internetten film izlerken de olmuyor, sadece indirdiğim filmi izlerken ilk 5 dakikadan sonra PC kilitleniyor. Sorun tam olarak nedir?
Ekran kartı ne? DDU ile ekran kartı surucusunu güvenli mod ile kaldırıp, güncel olan sürücüyü yukleyin. MemTes86 ile RAM testi yapınız.

Merhaba

Büyük ihtimalle yüksek kalitede film indirmişsiniz..Yada formatı farklı olduğu için bilgisayarı kasıyor.
Yani bilgisayarınız düşük ise böyle olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı