Video izlerken kulaklıkta ses patlaması oluyor

Ardarin

Hectopat
Katılım
26 Mart 2021
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Özellikle YouTube'dan izlediğim ders videolarında soruları çözmek için videoyu durdurmam gerekiyor. Çözdükten sonra devam etmesi için play butonuna tıkladığımda video 1-2 saniye donuk bekliyor sonra da ani bir ses patlaması yapıp devam ediyor.

Kulaklığımda herhangi bir sorun yok bilgisayarda da yok bundan eminim çünkü aynı şey bilgisayardaki Spotify uygulamasından müzik dinlerken olmuyor. Chrome ve Edge'den YouTube veya başka video izleme sitelerine girdiğimde oluyor.

Kullandığım bilgisayar ders çalışmam için alınmış tabiri caiz ise patates bir bilgisayar. HP'nin bir laptopu. Ama dediğim gibi sorun bilgisayarda veya kulaklıkta değil çünkü Spotify'da olmuyor bu sorun. Gerçekten çok rahatsız edici bazen kulaklarımı acıtıyor o ani gelen ses patlaması. Kulaklık kullanmak zorunda olduğum için bu sorunu çözmem lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Tarayıcıyı güncellemeyi dene ya da başka bir tarayıcı dene. Opera'yı deneyebilirsin mesela güzel tarayıcıdır.
 
Hocam kullandığınız tarayıcı ayarlarına girin, mümkün olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneğinin tikini kaldırın.

Umarım sorun çözülür.
Dediğinizi yaptım hocam maalesef donma ve ardından gelen ses patlaması olayı devam ediyor. Videoyu durdurduğum sırada ne kadar zaman geçmişse o kadar şiddetli bir ses patlaması oluyor. Yani durdurup hemen devam ettiğimde olmuyor bekleyince oluyor.
Tarayıcı değiştirip deneyin.
Hocam siz söyledikten sonra hemen Opera'da da denedim onda da aynısı oldu.
 

Geri
Yukarı