Video izlerken Spotify dinlemek

• Konuyu başlatan Rivai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 13.343

Rivai

Megapat
Arkadaşlar, Spotify'dan bir parça dinliyorum fakat YouTube veya Twitch açıldığında ikisinden de ses gelmesini istiyorum fakat sistem tek işleme izin veriyor. Aynı anda nasıl dinleyebilirim? Umarım net olmuştur.

Android hocam. Konuyu Android açtım da diğer yazılımlara taşınmış.
Bilgisayarınıza Spotify uygulamasını indirip uygulamadan dinleyin. Uygulamadan dinleyince problem olmuyor.
Spotify'da ayar olması lazım, video başlayınca müziği durdur gibi.
Hocam bende gözümün önündeki görememe hastalığı tutuyor bazen ama göremedim hakikaten.

Arkadaş nasıl yapabileceğimizi Samsung Sound Asistan ile çözdüm, büyük ihtimal Samsung harici cihazlarda çalışmıyordur. İlk olarak çoklu ses aracılığı ile hangi uygulamaların veya tüm uygulamaların aynı anda çoklu ses vereceğini seçiyorsunuz ardından Tekil Uygulama Sesleri aracılığı ile haliyle Spotify dinlerken vs. ana işin sesinden kısık olmasını istiyorsanız onun oranını ayarlamayı açıyorsunuz program aracılığı ile, ardından bu ses şiddetini ayarlamak için ya işiniz düştüğünüzde programa gideceksiniz ya da Yüzen Tüş seçeneği var. Bu tuş ses tuşlarına basıldığında ekranda kaç saniye kalıcağı seçilerek her bastığınızda rahatsız etmeyecek şekilde noktasal olarak çıkıyor, direkt ayarlayabiliyorsunuz. Sanırım bunun muadili olarak da uygulamalar bulabilirsiniz. Samsung kullanmıyor iseniz ama ne kadar randımanlıdır sizin tercih ettiğiniz uygulamaya göre değişir.

Konuyu canlandırmak gibi olmasın ama xioami cihazlar için çözümü var bunun .
Ayarlar > ses& titreşim > ses yardımcısı yaptıktan sonra birden fazla sese izin verirseniz ,Windowsdaki gibi ses ayarları yapabiliyorsunuz ( örneğin Spotify sesi full yapıp YouTube sesini %20 yapmak) .

Arkadaşlar, Spotify'dan bir parça dinliyorum fakat YouTube veya Twitch açıldığında ikisinden de ses gelmesini istiyorum fakat sistem tek işleme izin veriyor. Aynı anda nasıl dinleyebilirim? Umarım net olmuştur.

Arkadaşlar MYT kullanıyorsanız, 3 noktaya tıklayıp, ayarlara giyip, çağrı geldiğinde müzüği duraklatı kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı