Video İzlerken ve Oyun Oynarken SYSTEM_THREAD_EXCEPTION hatası

Ugur Aydıns

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara yeni format attım bütün driverlar güncel ama niye bu sorunlar karşıma çıkıyor anlamadım. Genellikle Chrome'dan video veya Adobe Flash Player gereken sitelerde ve League of Legends oyununu açtıgım zaman oluyor. Sorunun tanımı aniden ekran donuyor hiç bir şekilde düzeltemiyorum, bazende mavi ekran geliyor değişiyor hatası.

"SYSTEM_SERVİCE_EXCEPTİON", "SYSTEM_THREAD_EXCEPTİON_WHEA_UNCORRECTABLE" hatası gibi hatalar alıyorum, lütfen yardım edin parçalayacağım bilgisayarı, yarım saattir oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim,cevap yazma izniniz bulunmuyor dediği için yeni hesap açtım :D :D
İşlemci : AMD Fx(tm)-8350 Eight-Core-Processor 4.00 GHz
Ram : 8192 MB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - 5768 Mb
İşletim Sistemi : Windows 8

ayrıca birşey sormak istiyorum ekran kartı özelliklerinde geçerli görüntü modu 1920x1080 (32bit) (60hz) yazıyor acaba bunla ilgisi olabilirmi benim bilgisayarım 64 bit ama burda 32 bit yazıyor şimdiden teşekkür ederim recep ağabey :)
bu arada minidump dosyasıda bu :/
İndir 011317 15069 dmp

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı