Video izleyip soru çözmek için hangi iPad alınmalı?

Abdullah_2559

Femtopat
Daha fazla  
Öğrenciyim not almak ve video izlemek ve soru çözmek için kullanacağım. iPad Air ve iPad A16 11 inç modeller ekran olarak yeterli mi? Ben gidip baktığımda 13 inç ile 11 inç yan yana iken küçük kalıyordu gözümde ama yan yana olduğu için de öyle hissediyor olabilirim. Kullananlar yazabilir mi?
11 inç yeterli ise iPad A16 mı alınmalı yoksa Air mi? Eğer iPad Air alırsam pencil Pro hediye geliyor, eğer A16 model alırsam yüksek ihtimalle muadil ucuz bir kalem alırım.

Hocam 11 inç bayağı yeterli oluyor. 13 inç çok büyük olur not almak için bence. Ben de gidip yan yana koyup bakmıştım 13 ile 11 inçi mağazada gözüme 11 küçük gözükmüştü ama o mağazada öyle geliyor, normalde 11 inç bayağı yeterli oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bütçe konusunda probleminiz yoksa air alabilirsiniz. A16 da iş görür açıkçası. M3’ün şarjı bir tık hızlı gidiyor A16ya göre.

Hocam 11 inç bayağı yeterli oluyor. 13 inç çok büyük olur not almak için bence. Ben de gidip yan yana koyup bakmıştım 13 ile 11 inçi mağazada gözüme 11 küçük gözükmüştü ama o mağazada öyle geliyor, normalde 11 inç bayağı yeterli oluyor.

Birçok kişi pil performansından dolayı kötü diyordu sizde nasıl acab iPad Air pil performansı kaç saat gidiyor.

Fiyat/Performans açısından iPad A16 gayet iyi bir cihaz. İşlemcisi de ders çalışmak için vs. fazlasıyla yeterli olacaktır. Evet, M işlemciler çok güçlüler ama maalesef ki iPadOS’in kısıtlayıcılığından dolayı video editi gibi işler dışında tam verimli şekilde kullanamazsın gibi geliyor bana.

Screenshot_2025-09-21-18-35-28-544_com.google.android.apps.docs.editors.sheets-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı