Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 RAM 3GB İşlemci İntel(R) Core(TM) i3 CPU Selam. Ben OBS veya başka bir kayıt uygulaması ile video kaydı yaparken arkadan zzzzz diye bir ses geliyor. Buna nasıl engel olabilirim?
Selam. Ben OBS veya başka bir kayıt uygulaması ile video kaydı yaparken arkadan zzzzz diye bir ses geliyor. Buna nasıl engel olabilirim?
S SiLaH Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 Aaron098 dedi: Selam. Ben OBS veya başka bir kayıt uygulaması ile video kaydı yaparken arkadan zzzzz diye bir ses geliyor. Buna nasıl engel olabilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal mikrofonunuzdan dolayıdır. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Selam. Ben OBS veya başka bir kayıt uygulaması ile video kaydı yaparken arkadan zzzzz diye bir ses geliyor. Buna nasıl engel olabilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal mikrofonunuzdan dolayıdır.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 8 Ekim 2022 #3 Aaron098 dedi: Selam. Ben OBS veya başka bir kayıt uygulaması ile video kaydı yaparken arkadan zzzzz diye bir ses geliyor. Buna nasıl engel olabilirim? Genişletmek için tıkla... Masaüstü sesleri mi, mikrofondan aldığın seslerde mi problem oluyor? Son düzenleme: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Selam. Ben OBS veya başka bir kayıt uygulaması ile video kaydı yaparken arkadan zzzzz diye bir ses geliyor. Buna nasıl engel olabilirim? Genişletmek için tıkla... Masaüstü sesleri mi, mikrofondan aldığın seslerde mi problem oluyor?
S SiLaH Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #4 Eyer bilgisayarınızda farklı bir mikrofon daha varsa kayıt yaptığınız uygulama üzerinden mikrofonu değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Eyer bilgisayarınızda farklı bir mikrofon daha varsa kayıt yaptığınız uygulama üzerinden mikrofonu değiştirmeyi deneyin.
1 172091 Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #5 Denediğiniz tüm uygulamalarda oluyorsa sebep muhtemelen mikrofonunuzdur. O konuda bir sıkıntı olmadığına emin misiniz? Artı 0 Eksi
Denediğiniz tüm uygulamalarda oluyorsa sebep muhtemelen mikrofonunuzdur. O konuda bir sıkıntı olmadığına emin misiniz?