Video Kaydı Yaparken FPS Düşmesi

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 6.008

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Videoyu yavaşlattığımda FPS düştüğü için akıcılık düşüyor. Nasıl oyun içi yüksek FPS'de video kaydı yapabilirim? Oyunda yaklaşık 150 FPS alırken 60 FPS kayıt yapabiliyorum. Windows 10'un aracı üzerinden kayıt yapıyorum. Hangi programla yapabilirim dediğim şeyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem üzerinden yaptığınız kayıtlarda ve özellikle Windows 10 Game DVR ile yapılan kayıtlarda FPS kaybı yaşamanız gayet normal. Yardımcı uygulamalar kullanmanız gerek. Örneğin Fraps düşük kayıpla yüksek FPS'te video kaydı almanıza yardımcı olacaktır. Boyutunun aşırı olacağını unutmayın.

Sistem üzerinden yaptığınız kayıtlarda ve özellikle Windows 10 Game DVR ile yapılan kayıtlarda FPS kaybı yaşamanız gayet normal. Yardımcı uygulamalar kullanmanız gerek. Örneğin Fraps düşük kayıpla yüksek FPS'te video kaydı almanıza yardımcı olacaktır. Boyutunun aşırı olacağını unutmayın.
FPS düşmüyor, video kaydı 60 FPS. Ama ben 200 FPS falan kayıt yapmak istiyorum. Moderatör arkadaş kafasına göre başlığı değiştirmiş sağolsun.

FPS düşmüyor, video kaydı 60 FPS. Ama ben 200 FPS falan kayıt yapmak istiyorum. Moderatör arkadaş kafasına göre başlığı değiştirmiş sağolsun.

Monitörünüzün yenileme hızı kadar kayıt yapabilirsiniz. 75 Hz ise 75 FPS.
Ayrıca 200 FPS kayıt yapmak ile 75 arasında videoyu izleyenler için büyük bir fark olmayacaktır.
Yine de 200 FPS yapmak istiyorum derseniz en azından imzanızdaki GTX 1050 Ti'dan çok daha güçlü bir karta gereksiniminiz olacak.

Monitörünüzün yenileme hızı kadar kayıt yapabilirsiniz. 75 Hz ise 75 FPS.
Ayrıca 200 FPS kayıt yapmak ile 75 arasında videoyu izleyenler için büyük bir fark olmayacaktır.
Yine de 200 FPS yapmak istiyorum derseniz en azından imzanızdaki GTX 1050 Ti'dan çok daha güçlü bir karta gereksiniminiz olacak.
Hayır, onu demek istemiyorum. Kayıt sırasında yeterli FPS'i alıyorum. Ama aldığım 60 FPS kaydı Premiere gibi programlarda ağır çekim yapmak istediğimde 60 FPS 30'a düşüyor. Ben de 144 FPS falan kayıt yapmak istiyorum ki videoyu yavaşlattığımda 60 FPS elde edebileyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı