Video kayıt programı tavsiyesi

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
4 GB RAM
i5 2430M.
HD 7400M
Camtasia'ya bin bir çeşit sorun oluyor, o yüzden başka tavsiye istiyorum.

OBS, ince ayar yapıldıktan sonra akıcı bir deneyim sağlamaktadır.

Hocam aman aman kalsın. i9-9900K ve RTX 2060 bir sistem almadıkça zor bakarım OBS'ye.
OBS kullanın bence hocam.

En son LF4 de kasıyordu. Ya da video asmıyor ama kalite -0. ya da oyundayken kasmıyor videoyu izliyorum sanarsınız 3FPS.

OBS, ince ayar yapıldıktan sonra akıcı bir deneyim sağlamaktadır.

Evet ama kalite de önemli. FNAF da mario grafikleri ile bir video yüklemem istemem.

Hocam aman aman kalsın. i9-9900K ve RTX 2060 bir sistem almadıkça zor bakarım OBS'ye.

En son LF4 de kasıyordu. Ya da video asmıyor ama kalite -0. ya da oyundayken kasmıyor videoyu izliyorum sanarsınız 3FPS.

Evet ama kalite de önemli. FNAF da mario grafikleri ile bir video yüklemem istemem.
Hocam o sistem ile zor program bulmanız sadece oyun kaydediyorsanız Windows + G yaparak xbox game bar üzerinden gayet normal kayıt yapabilirsiniz tek sorunu masaüstünü çekemezsiniz.

Hocam o sistem ile zor program bulmanız sadece oyun kaydediyorsanız Windows + g yaparak Xbox Game Bar üzerinden gayet normal kayıt yapabilirsiniz tek sorunu masaüstünü çekemezsiniz.

Hocam Windows+g bende bir türlü çalışmadı bütün Xbox hizmetlerini açtım Xbox'ı yükledim ama kayıt tuşu aktif olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı