Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, geçenlerde ekran kartımı değiştirdim ve Palit RTX 3070 Gaming Pro OC aldım ve video Memory Management Internal hatası almaya başladım. 2-3 günde bir bu hatayı alıyorum ve cidden sinir etmeye başladı. Nasıl çözebilirim? BIOS güncel, Windows güncel, driverlar güncel.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Tamamdır cevabınız için çok teşekkür ederim bu mavi ekran 3-4 günde bir geldiği için cevabımı 3-4 güne anca verebilirim. Bu arada ben de BattlEye bulunmuyor bilgisayarda ya da ben denetim masasında göremedim.
Dediğiniz gibi DDU ile driveri silip ekran kartımın kendi sitesinden önerileni indirdim. Razer Synapse MSI ile ilgili tüm yazılımlar ve CPU Z'yi sildim ancak BattlEye sanırım PC'de yok o yüzden silemedim, umarım düzelir.
BattlEye Anti Cheat yazılımı.
Fortnite, PUBG gibi oyunlar kullanıyor diye biliyorum. Kullanan oyunu bir süreliğine kaldırıp daha sonra tekrar kurmanız iyi olur.
Hata almaya devam ederseniz dosyaları paylaşmayı unutmayın.
BattlEye anti cheat yazılımı.
Fortnite, PUBG gibi oyunlar kullanıyor diye biliyorum. Kullanan oyunu bir süreliğine kaldırıp daha sonra tekrar kurmanız iyi olur.
Hata almaya devam ederseniz dosyaları paylaşmayı unutmayın.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Bilgisayarımda BattlEye yok eminim çünkü BattlEye içeren bir oyun yok oyunlarım: CS:GO, Rainbow Six Siege, Battlefield 1, Dark Souls 3, Just Cause 3, Red Dead Redemption 2, rısk global domination, Hearts of Iron 4, Cyberpunk 2077, Valorant.
www.technopat.net
bu rehberde son bölümü tam olarak anlayamadım hangi ISO dosyasını kullanacağım acaba?
DISM ve DDU'yu yaptım DISM'de sistem dosyalarında hiçbir sorun bulmadı. Ayrıca sorunumu yabancı bir forumda paylaştım ve PSU ile kaynaklı olabileceğini söylediler, sizce de öyle mi? Ve sizce eski bir driver yüklersem sorun çözülebilir mi? Ancak hangi driverı kuracağımı bilmiyorum eskilerden.