Windows 10 bilgisayarımda zaman zaman mavi ekran almaya başladım. Mavi ekranda duraklama kodu: Video Memory management ınternal hatası. Daha önce video failure gibi hatalar alıyordum driver yükledim ve format attım minudump okuyabilen veya anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Hatalar genelde oyunda oluyor.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Dosyayı herkese açık yaptım sizin kararınız buyrun.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Dosyayı herkese açık yaptım sizin kararınız buyrun.
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
BIOS güncelleyin. Bu 2WCN46WW sürüme güncelleyeceksiniz.