Merhaba öncelikle. Ben video montajlayıp bir gülü ortaya koymak istiyorum. Daha sonra o gülün belirli saniyelerde renginin değişmesini bir nevi solup açmasını istiyorum. Bunu yapmak için hangi programa ihtiyacım vardır ve adımlar ne olmalıdır?
Kendim camtasia 8 kullanıyorum iyi bir program fakat yapılacak işler kısıtlı. Profesyonel olarak video edit'i falan yapmak istiyorsan Adobe premiere pro CS6/CC öneririm.
Kendim camtasia 8 kullanıyorum iyi bir program fakat yapılacak işler kısıtlı. Profesyonel olarak video edit'i falan yapmak istiyorsan Adobe premiere pro CS6/CC öneririm. Program ücretli fakat crackliyebilirsin.
After Effects ile yapabilirsiniz. Camtasia daha çok videoya yazı ekleme, sansür koyma, hızlandırma, yavaşlatma gibi daha basit düzenlemeler için. Ama başlangıç için ideal.
Camtasia Studio 8 indir. Paint.NET'e gir rengini değiştir çok sayıda fotoğrafı kaydet. Sonra bunu internetten GIF haline getir. Sonra da bunu bu şekilde düzenlemeyi dene. Belki işe yarar
After Effects ile yapabilirsiniz. Camtasia daha çok videoya yazı ekleme, sansür koyma, hızlandırma, yavaşlatma gibi daha basit düzenlemeler için. Ama başlangıç için ideal.