Video nasıl yapılmıştır?

İlk olarak ben şizofren değilim diyor ve biraz ayakta bekliyor(video çekimde). O sırada kurguda kendisini ordan cikariyor videodan kesiyor sonra 2. Bıçakladığı anı cekiyor. Ve ilk sefer kestiği kendisini doğru noktaya koyarak sesler ile birleştirip render alıyor. İki üç renklendirme ile siritmamasini sağlıyor gene aynı şekil basit düzenlemeler ile. Ve tada böyle bir video.

Yani ben yapsam videoyu bu şekilde kurgular yapardım. Kurgulayan arkadaş belki farklı yapmıştır ama ortalama böyle bir kurgusu var.

Aynı videoyu yapabilirim derken ufak biraz yanlış anlamışım çekimi anlatmisim 😅. Loop olayı doğru noktayı bularak tekrarlamak ile oluyor kısaca. Ama püf noktaları hakkında bilgim yok.

Şöyle yapılabilir. Maskeli ve siyahlı bir şekilde geliyor kadraja giriyor havayı bıçaklıyor gibi yapıyor daha sonra üstündekileri çıkarıp ben şizofren değilim diyor ve arkadan bıçaklanırmış gibi oynuyor. Tabi bunların hepsi yeşil ekranda yapılıyor. Video aslında asıl videonun ortasında başlıyor maskeyi çıkardıktan ve ben şizofren değilim dediği, hemen akabinde arkadan bıçaklandığı gibi yaptığı sahne ile görüntünün başında havayı bıçakladığı görüntüler üst üstte bindiriliyor. Tabi bıçaklama alt katmanda, daha sonra bıçaklanma taklidi yaptığı sahnede düşüyor ve o video bitiyor ve sonsuz döngü. Bu video bu şekilde mi yapılmıştır bilemem ama bu şekilde yapılabilir onu biliyorum.

Şöyle de bir kanıt sunayım sana video tek seferde çekildiği buradan belli:

giriş.png

sahne2.png

Videonun girişi ortadan başlıyor yani hemen maskeyi çıkardıktan sonra, 6. saniyede de aynı sahneye denk geliyorsun.

Son düzenleme:
Bu iki videoyu üst üstte nasıl ekleyebilirim?
Her şeyi anladım ama maskeli hali ile kendisi nasıl ayni kareye koyabiliyor, programi bilen var mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı