Video nasıl yapılmıştır?

Bu iki videoyu üst üstte nasıl ekleyebilirim?
Her şeyi anladım ama maskeli hali ile kendisi nasıl ayni kareye koyabiliyor, programi bilen var mi?

Montaj için SonyVegasPro veya AdobePremiere, Efekt ve özel sahne ayarlarmaları için After Effect kullanabilirsin. Katman mantığı görüntülü tüm alanlarda var, Photoshop'da aynı mantık kullanılıyor ve resimler düzenleyor mesela. Google'da kullanımına yönelik öğretici videolara bakarsan daha iyi anlayabilirsin.

Ekleme: Ah, maalesef telefon için montaj programı bilmiyorum. Biraz geç gördüm yeni mesajını. Yapanları duymuştum ama programlar ne kadar kalitelidir ne kadar profesyonel olur her şeyi yapabilir misin onun hakkında bile fikrim yok.

Montaj için SonyVegasPro veya AdobePremiere, Efekt ve özel sahne ayarlarmaları için After Effect kullanabilirsin. Katman mantığı görüntülü tüm alanlarda var, Photoshop'da aynı mantık kullanılıyor ve resimler düzenleyor mesela. Google'da kullanımına yönelik öğretici videolara bakarsan daha iyi anlayabilirsin.

Ekleme: Ah, maalesef telefon için montaj programı bilmiyorum. Biraz geç gördüm yeni mesajını. Yapanları duymuştum ama programlar ne kadar kalitelidir ne kadar profesyonel olur her şeyi yapabilir misin onun hakkında bile fikrim yok.
Tesekkür ederim, şu an köyde olduğum için eğlenmelik düşünüyordum. Bilgisayarıma kavuştuğumda yapmayı deneyeceğim ama. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı