Video Oynatıcıda Siyah Şerit

Gencay90

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART: MSI PRO X670-P WIFI 6600MHZ ATX | İŞLEMCİ: RYZEN 7 7800X3D 4.2GHZ | İŞLEMCİ SOĞUTUCU: COOLER MASTER MASTERLIQUID M240 ILLUSION RGB 240MM | EKRAN KARTI: GALAX RTX 4070 TI SUPER SG 1-CLICK OC | RAM: CORSAIR 2*16 GB VENGEANCE RGB 6200 MHZ CL36 | SSD: KINGSTON 1TB FURY RENEGADE GEN4X4 NVMe M.2 2280 (7300MB OKUMA / 6000MB YAZMA) | KASA: COOLER MASTER MASTERCASE H500 ARGB | PSU: CORSAIR RM1000e 1000W 80+ GOLD FULL MODULER
Tarayıcılarda Twitch ve YouTube sitelerine girdiğimde bir şey izlerken ekranın üstünde ve altında şeffaf siyah şeritler çıkıyor. Bir süre bekledikten sonra kayboluyor. Tabii videoyu ileri falan sararsam gene gözüküyor. Başkalarında bunun olmadığını fark ettim. Chrome, Edge ve Opera'yı denedim, hepsinde bu olay var. Bu şeridi nasıl ortadan kaldırabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210908_233344.jpg
    IMG_20210908_233344.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20210908_233416.jpg
    IMG_20210908_233416.jpg
    157,1 KB · Görüntüleme: 110
Hocam bendede var fakat çok şeffaf sizin çok daha belirgin tarayıcı kaldırıp tekrar deneyin derim.
Açıkçası chrome'u diğer tarayıcılarda bu sorunu gördükten sonra kurdum. O yüzden silip yüklemeye gerek yok gibi. Ama tamamen yok etmenin bir yolunu bulamazsam görüntü ayarlarıyla uğraşıp o karartıyı azaltmaya çalışırım.

Açıkçası chrome'u diğer tarayıcılarda bu sorunu gördükten sonra kurdum. O yüzden silip yüklemeye gerek yok gibi. Ama tamamen yok etmenin bir yolunu bulamazsam görüntü ayarlarıyla uğraşıp o karartıyı azaltmaya çalışırım.
Arkadaşın dediği gibi daha şeffaf ve pek belirgin değil.

Arkadaşın dediği gibi daha şeffaf ve pek belirgin değil.
Daha önceden yok demiştiniz ama demek ki varmış ama daha az belirginmiş doğru mu?

Var ama sizde olanla aynı değil, daha modern ve şeffaf bir şerit. Aşağıdan yukarıya doğru kayboluyor. Fotoğrafını atabilirsem atarım.
Açıkçası şeffaflığın sebebinin benim grafik ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Daha iyi görüntü alabilmek için bazı ayarlarla oynadım. Komple kaldırılma ihtimali yoksa şeffaflığı benim için çok önemli değil.

Son düzenleme:
İmproved YouTube eklentisi tarayıcına yükleyip Türkçe yaptıktan sonra ayarlardan sırası ile görünüm/oynatıcı/gradyan altını gizle seçeneğini seç. Umarım düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı