Video Player Yeşil Ekran Sorunu

KiliseHocası

Megapat
Daha fazla  
Youtube'da, Facebook'ta veya herhangi bi sitede video açmaya çalıştığımda bazen yeşil ekranla karşılaşıyorum. İnternetten gördüğüm her şeyi denedim. Sorunu çözemedim. Sayfayı yenilesem de bazen düzelmiyor. Var mıdır bunun bi çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya dün Türkçeyi düzgün kullanmadığım için yasaklandım biraz geç yazdım o yüzden. Chrome kullanıyorum. Güncel. Diğer tarayıcılardada sorun var. Flash player güncel. Şu an flash player 18 i kurdum deniyicem. Ekran kartı sürücülerim güncel. Ekran kartı: Amd r7 265 ti galiba ram 8gb işlemci : i5 3330 3.00 ghz. İşletim sistemi microsoftun lise ve üniversite öğrencilerine bedavaya verdiği win8.1 ındustry pro.

Flash player 18 i yükledim şu anlık bi sorun yok gibi bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak ama düzeldi gibi sağol Samet :)

Sürücüleri güncellemek için Driver booster 2 programını kullanıyorum şu an herşey güncel gözüküyor Sametin dediği Flash player 18 i yükledim şu an hiç yeşil ekran olmadı bakalım yeşil ekran devam ederse sıkıntı büyük.

Neden tavsiye etmiyosunki kendi arıyor tek seferde güncelliyor işte :D Ben üşeniyorum internette aramaya.

Yeniden yeşil ekran oldu çıldıracağım ya :(

Ya birde öyle gıcık birşey ki bazen sayfayı yenilesem bile düzelmiyor.

Aynı sorun bende de vardı video codec'lerini update edince ortadan kalktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı