Video Rehber: Bilgisayara Nasıl macOS Kurulur?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
macOS-Monterey-Kurulumu.jpg

Apple’ın en güncel macOS sürümü olan Monterey normal şartlarda Windows çalıştıran bir bilgisayara nasıl kurulur? Eskiden bu sorunun cevabı çok daha karmaşıktı fakat OpenCore gibi önyükleyiciler sayesinde işlem artık çok daha basit. Yine de her bilgisayara kolayca macOS kurulamadığını belirtelim. Bunun için öncelikle macOS uyumlu bir bilgisayar gerekiyor ki bu da sistemdeki bileşenlere göre değişiyor. […]

Devamı: Video Rehber: Bilgisayara Nasıl macOS Kurulur?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sanal makineye bir şekilde kurmanın yolu yok mu?

Sanal makineye bir şekilde kurmanın yolu yok mu?
Var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bende laptopuma yapmak istiyorum ama Mac gibi istikrarlı çalışır mı? Yoksa sadece bu bir Windows'un üstüne giydirme mi?

Arkadaşlar ben de laptopuma yapmak istiyorum ama Mac gibi istikrarlı çalışır mı yoksa sadece bu bir Windows'un üstüne giydirme mi?
Windows üzerinde giydirme değil, gerçek macOS. İstikrarlı çalışması bilgisayarınızın özelliklerine göre değişir, konu açabilirsiniz. Belki de hiç desteklemiyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı