VIDEO SCHEDULER INTERNAL EROR hatası

schedog

Centipat
Merhaba arkadaşlar,
ASUS FX705GD TUF Gaming notebook kullanıyorum GTX 1050 ekran kartım var 2. monitör takılıyken ve oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum.
Denediklerim:
* Ekran kartının eski sürüm sürücülerini yükledim
* Disk onarımı yaptım.
* Genel tarama yaptım.
Taramalarda bir sorun çıkmıyor bilgisayarı 4 ay önce aldım 1.5 aydır bu sorunu yaşıyorum bir türlü çözümünü bulamadım minidump dosyasını da paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump Dosyası:

Son düzenleme:
1909 kurun, öncesi bize lazım değil.
%97de şu anda hocam 2 saat kadar daha sürer sanırım
1909 kurun, öncesi bize lazım değil.
@Murat5038
Hocam güncelleme tamamlandı tekrar denemek için gta 5i açtım ve 10 dakika içerisinde aynı sorunla karşılaştım. Şu anda denetim masasında hiçbir güncelleme bulunmuyor windows 10 home 1909 kullanıyorum. Deneyebileceğim başka ne var? Yeni minidump dosyasını yüklüyorum bu sefer ki aldığım hata DPC WATCHDOG VIOLATION ama sorun aynı şekilde oldu oyun oynarken zzz sesine benzer bir ses ile takılma yaşandı 2. ekran piksellere bölündü 1. ekranda sadece donma oldu ve mavi ekran verip kapandı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Minidump dosyası:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
ASUS FX705GD TUF Gaming notebook kullanıyorum GTX 1050 ekran kartım var 2. monitör takılıyken ve oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum.
Denediklerim:
* Ekran kartının eski sürüm sürücülerini yükledim
* Disk onarımı yaptım.
* Genel tarama yaptım.
Taramalarda bir sorun çıkmıyor bilgisayarı 4 ay önce aldım 1.5 aydır bu sorunu yaşıyorum bir türlü çözümünü bulamadım minidump dosyasını da paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump Dosyası:
Merhaba birebir aynı sorunu aynı ekran kartıyla yaşıyorum. Nvidia sitesindeki tüm sürücüleri tek tek yükleyip denedim ama sonuç alamadım. Sorunu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı