Çözüldü Video scheduler ınternal error hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

fusco0o

Picopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1omVOLFdnyGBovls3DyD6iLvwKaQM2wlH/view?usp=sharing
RAM
XPG Spectrix D41 8 GB 3200 MHz PC4-25600 2X 16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570 NVMe SSD
Ekran kartı
ASUS TUF Gaming RTX 3060 Ti
Anakart
ASUS Prime A320M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 3.60 GHz
15-20 dakika önce LoL'de üç maç ardı ardına maç bitiminde ekranımın yarısı siyahla kaplandı, bozulma oldu. Sağ tıklama yaptığımda veya birkaç saniye geçtikten sonra kendiliğinden düzeldi. Ardından maç arattığımda birkaç dakika sonra mavi ekran yedim ve bilgisayarım şu an normal çalışıyor. GeForce Experience üzerinden ekran kartımın sürücüsünü de güncelledim, henüz bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Bu arada BIOS sürümünüz eski güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Bu arada BIOS sürümünüz eski güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Mavi ekranı ayda yılda bir yediğim ve her seferinde tek seferlik yediğim için çözüldü mü bilmiyorum ancak DDU ile ekran kartı kalıntılarını ve sürücülerini temizledim.
Ayrıca BIOS güncellemek isterdim ancak o kadar donanımlı olduğumu sanmıyorum elime yüzüme bulaştırmak hoş olmazdı. Bu arada yazıyı bitirirken aklıma geldi. Ben monitör kullanmıyorum. Birkaç yıl önce monitörümü kırmıştım ve o zamandan berri Ultra mini HD 60 Hertz monitör büyüklüğünde TV kullanıyorum. Monitörden herhangi bir farkı yok Hertz ve ekran tipi harici ancak onunla alakalı problemler de yaşamış olabilirim pek sanmıyor olsam da.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-29_053106147.png
    resim_2024-08-29_053106147.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı