'Video Scheduler Internal Error' Mavi ekran hatası

Cybergraphic

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Oyun oynarken peş peşe "Video_Scheduler_Internal_Error" isimli mavi ekran hatası aldım. Bunun üzerine "LatencyMon" isimli uygulamayla bilgisayarımı test ettim. Driver kısmında kırmızı yazan bir uygulama yok fakat başka bir uyarı ile karşılaştım. Bu uyarı nedir? Ne gibi bir yol izlemem gerekir?

Ekran Alıntısı.PNG

Windows 10 1903
Monster abra a5 v10.3.3
i7-7700HQ
1050 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet buldum. Touchpad yazılımından kaynaklanıyormuş. Farklı bir touchpad sürümü kullandım.
kral aynı hatayı alıyorum laptop kullanıyorum bende harici bir ekranda lol oynarken tam ekran olunca oluyo yardım edersen sevinrim ve yeni w10 sürmü kurduktan sonra bu hatayı almaya başladım
Evet buldum. Touchpad yazılımından kaynaklanıyormuş. Farklı bir touchpad sürümü kullandım.
hangi driver veya hangi yazılımı kurdun söyler misin link atabilir misin ben yakın zamanda harici bir monitör aldım kargoda gelicek w7 denedim bu hatayı almadım fakat w10 da alıyorum çözüm bulmadağım için w7 kurmayı düşünüyodum bi yardımcı olursan mutlu olurum

kral aynı hatayı alıyorum laptop kullanıyorum bende harici bir ekranda lol oynarken tam ekran olunca oluyo yardım edersen sevinrim ve yeni w10 sürmü kurduktan sonra bu hatayı almaya başladım

hangi driver veya hangi yazılımı kurdun söyler misin link atabilir misin ben yakın zamanda harici bir monitör aldım kargoda gelicek w7 denedim bu hatayı almadım fakat w10 da alıyorum çözüm bulmadağım için w7 kurmayı düşünüyodum bi yardımcı olursan mutlu olurum
Hangi marka, model laptop?

Bu sorun bende de var. Ben de harici ekran kullanıyorum kendi ekranını kullanmıyorum laptopun. LoL ve Fortnite oynarken aldım ben şuana kadar diğer oyunlarda daha vermedi. Bilgisayar modelim HP 1BV33EA. Windows 10 ve güncel sürümü kullanıyorum. (Şuan mecburen başka bir bilgisayardan yazıyorum o yüzden Windows 7 gözüküyor.)

Bu sorun bende de var. Ben de harici ekran kullanıyorum kendi ekranını kullanmıyorum laptopun. LoL ve Fortnite oynarken aldım ben şuana kadar diğer oyunlarda daha vermedi. Bilgisayar modelim HP 1BV33EA. Windows 10 ve güncel sürümü kullanıyorum. (Şuan mecburen başka bir bilgisayardan yazıyorum o yüzden Windows 7 gözüküyor.)
Synaptics touchpad driverın son sürümünü dener misiniz? Ben synaptics sürücüsünü güncelleyerek sorunu çözmüştüm.
Hp Pavilion 15 bc015nt ve hangi oyunda meydana geliyodu sizin
Üstünden çok zaman geçti hatırlamıyorum pek ama muhtemelen LOL oynarken geliyordu. O sıra başka bir oyun oynamıyordum yanlış hatırlamıyorsam.

Bu sorun bende de var. Ben de harici ekran kullanıyorum kendi ekranını kullanmıyorum laptopun. LOL ve Fortnite oynarken aldım ben şu ana kadar diğer oyunlarda daha vermedi. Bilgisayar modelim HP 1bv33EA. Windows 10 ve güncel sürümü kullanıyorum. (Şu an mecburen başka bir bilgisayardan yazıyorum o yüzden Windows 7 gözüküyor.)

Ben hatayı az önce çözdüm. Sabahtan beri uğraşıyorum. Kullandığın laptop markasının ve modelinin driverlarının bulunduğu siteye girip Drive chipset ve Driver Graphics'deki eski Driver'ları dene. Ben hepsinin 2018'den önceki sürümünü denedim. Yani W10 1703 olanlarını, sonra düzeldi. Ağ bağlantılarının falan da eski driverlarını deneyebilirsin birde BIOS update at umarım bir yolunu bulursun.

Ben hatayı az önce çözdüm. Sabahtan beri uğraşıyorum. Kullandığın laptop markasının ve modelinin driverlarının bulunduğu siteye girip Drive chipset ve Driver Graphics'deki eski Driver'ları dene. Ben hepsinin 2018'den önceki sürümünü denedim. Yani W10 1703 olanlarını, sonra düzeldi. Ağ bağlantılarının falan da eski driverlarını deneyebilirsin birde BIOS update at umarım bir yolunu bulursun.
Teşekkürler. Deneyeceğim 🙂

Aynı hatayı bende alıyorum, LoL için çözüm olarak görüntü ayarlarından "tam ekran" yerine "çerçevesiz" olarak seçmen gerekiyor. Ekran kartına driver güncellemesi geldiği zaman temiz kurulum olarak yapman ve her kurulumdan sonra LoL'e girip görüntü ayarlarından "çerçevesiz" seçili olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı