Video Takılma Sorunu

Canberk Çınar

Hectopat
Merhaba Technopat üyeleri, herkese iyi günler. Uzun zamandır internetten video izlerken video takılıyor. İnternet hızı yüksek, alttan video doluyor fakat video oynarken takıla takıla ilerliyor. Bu sorun şarkı dinlerken veya film izlerken oldukça rahatsızlık veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. Tekrardan iyi günler.

Ekran karti ve islemci gibi donanimlardan kaynaklanabilir. Windows Update guncellemeleriniz tam mi? Virus taramasi yaptiniz mi? Ccleaner kullaniyor musunuz? Kullanmıyorsanız indirmenizi tavsiye ederim.
Bir de, islemci ve ekran karti modelini atar misiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım Nvidia Geforce 740M, İşlemci ise İntel Core İ5 4200U. Windows Update denetlendi, yeni bir güncelleme bulunmadın. Virüs taramasını son zamanlarda yapmadım. Fakat indirdiğim .iso uzantılı oyunlar sanırım virüslü o yüzden "D" klasöründe de fazla kasmalar mevcut (Dosyalarım "D" klasöründe). Ccleaner kullanıyorum. Aynı zamanda Your Unin-staller, Wise Disk Cleaner, RegClean Pro gibi programlarda kullanıyorum. Flash player güncellendi son sürümü kullanıyorum.

Laptop modeli Asus s551lb cj096h' dir. Driver güncellemek için harici bi program gerekli midir ? Böyle programların var olduğunu duymuştum. Bildiğiniz iyi Driver güncelleme programı varsa önerilerinizi bekliyorum. Your Unin-staller programını uzun zamandır kullanıyorum program kaldırmak için iyi bir program bence. Diğer programların da yararlı olduğunu düşünerek kullanıyorum. Mesela CCleaner programının bulmadığı kayıt defteri sorunun RegClean Pro ile düzeltmiştim. Çok seçenek kullanma sebebim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı