Video üzerindeki filigranı kaldırmak

f4thcq

Decapat
Daha fazla  
Video üzerin de ki yazıyı kaldırmak istiyorum fakat nereye baksan yazıyı kaldırmıyor sadece bulurlaştırıyor. Yazıyı direkt silebilen tek bir uygulama var oda aylık 50 dolar istiyor. Bu tarz ücretsiz bir program bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video üzerin de ki yazıyı kaldırmak istiyorum fakat nereye baksan yazıyı kaldırmıyor sadece bulurlaştırıyor. Yazıyı direkt silebilen tek bir uygulama var oda aylık 50 dolar istiyor. Bu tarz ücretsiz bir program bilen var mı?
Online filigran remover sitelerini dene ama dediğin gibi bulanıklaştırır, belki düzgün bir taneye denk gelirsin.

Hareketli bir filigran mı? Yoksa sadece hareketsiz bir yerde olan filigran mı? İnternet üzerinden program indirmeden o tarz siteler vardı. Ancak hangisi güzel denemeniz lazım atacağınız video nasıl oyun tarzı hareketli bir şey mi? Ona göre işlem kalitesi değişecektir elbette. Renk vb

Ben PowerPoint'den bir filgranı kesmiştim aile planı ile ondan kesilebilme şansı var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı