Gemini Video yapıp YouTube hesabında paylaşmak nasıl otomatikleştirilebilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 16GB RAM 512GB NVme. SSD 600 WATT PSU Ryzen 7 5700X
ARGB SIVI SOĞUTUCU
Gemini ile otomatik video yapıp otomatik YouTube hesabında paylaştırmak istiyorum, bir yerde görmüştüm adam sadece prompt yazıyordu ve otomatik Gemini Video'yu yapıp YouTube hesabında paylaşıyordu, hiçbir şey yapmıyordu. Bende de Gemini Pro var Minecraft yapay zeka videoları paylaşıyorum otomatik hale getirmek istiyorum, bir yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp veya Facebook için otomatik şeyler yapan API'ler görüyordum. API araştırabilirsiniz ama konu hakkında pek bilgim yok, sadece videoda görmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini ile otomatik video yapıp otomatik YouTube hesabında paylaştırmak istiyorum, bir yerde görmüştüm adam sadece prompt yazıyordu ve otomatik Gemini Video'yu yapıp YouTube hesabında paylaşıyordu, hiçbir şey yapmıyordu. Bende de Gemini Pro var Minecraft yapay zeka videoları paylaşıyorum otomatik hale getirmek istiyorum, bir yöntemi var mı?

Grok bedava yapıyor ses de ekliyor deneyin bence imagine girin aklınıza gelen prompt yazın beğendiğiniz fotoğrafa basın sonra bastıktan sonra videoyu oluşturun diye bir seçenek var oraya basın oluşturur ondan sonra videoyu özelleştirme var yani videodaki cümleyi değiştirceksin örneğin adam gülüyor ama sen asık yüz olmasını istiyorsun yazıyosun o da yapıyor karakteride konuşturabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı