Çözüldü VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
Sistemi İtopya'dan aldım. Hazır olarak gelen profili kullanınca mavi ekran alıyorum. VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası. 2133 MHz ile çalışıyor RAM'ler. Manuel olarak frekans yükseltme konusunda bilgim sıfır.
Ryzen 5 1600 AF.
8+8 G.Skill Ripjaws V kırmızı 3000 MHz.
GTX 1650.
WD SN550 500GB SSD.
650W PSU.
ASUS Prime B450M-K 2 anakart.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Modlar konu başlığını niye keyfine göre değiştiriyor? Mavi ekran kodunu başlığa yazınca kimse bakmıyor ki. RAM'lerden anlayanlar baksın diye başlığı RAM'le alakalı yazdım. Niye değiştiriyorsunuz ki? Hem sorunum RAM frekansıyla alakalı. Mavi ekran bölümüne taşımışsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RAM'im 3000 MHz ise ben niye 3000 kullanamayayım ki?

Haklısınız fakat benim de tam olarak uzmanlık alanım değil fakat bazı RAM'ler çıkabildiği üst frekanslarda kullanıldığında sorun yaratabiliyor. Bilmiyorum, belki de elle frekansı arttırıp elle voltajı arttırmak gerekli fakat dediğim gibi bir bilgim yok. Dediğim gibi RAM frekansını düşürerek sorunu çözebildiniz mi bari?
2933'te sistem açılıyor. Ama oyunlarım hata vermeden kapanmaya başladı. Sebebi bu mu bilmiyorum. Herhangi bir hata vermediği için sebebini de anlayamadım. Voltaj 1.35 olması gerekiyor. Elle ayarlayamıyorum ama otomatikte de zaten 1.35 oluyor.

Oyununuzun hata vermeden kapanmasının farklı bir sorunu olabilir. Bir konu açıp beni de etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Yani mavi ekran sorunu çözüldüyse konunuzu çözüldü olarak işaretleyebilirim. Tabii bu size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı