Çözüldü VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mwmi

Hectopat
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz
Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti
Ram: 16GB 2933MHz
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, gün boyunca Valorant oynuyorum. PC kapanmıyor ama arkadaş ile CS:GO girdim, bugün CS:GO'da mavi ekran alıyorum. Hepsinin ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum:

IMG_0110.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_0109.jpg
    IMG_0109.jpg
    267,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0112.jpg
    IMG_0112.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0113.jpg
    IMG_0113.jpg
    243,4 KB · Görüntüleme: 51
Çözüm
Maşallah.

Kartın arızalı olduğu net şekilde ortaya çıkmıştır.
Servise gönderin cihazı. Muhtemelen soğuk lehime düşmüş.
Peki hocam o zaman buradan yazışmaya başlarız ben evde değilim eve geçince bana aşamaları söyler misiniz?
Ek olarak nemtest yaptım PC'ye hiçbir sorun olmadı.
@KojiroHyuga04 dediklerini yap. Sorun çıkarsa, donanımsaldır zaten. Çıkmazsa da yazılımsal olarak ekran kartı driverı üzerinde dururuz.

Ben ne diyorum ne zamandan beridir? Sizin bu arada OCCT testi yapmanızı da bekliyorum.

Dediklerimi papağan gibi tekrarlamayın Allah aşkına. Soğuk lehim olayını zaten yazdım.
Hocam dediğiniz testi yaptım:

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    210,9 KB · Görüntüleme: 49
Maşallah.

Kartın arızalı olduğu net şekilde ortaya çıkmıştır.
Servise gönderin cihazı. Muhtemelen soğuk lehime düşmüş.

Anladım hocam. Bir de mouse imleci kaybolup kaybolup geliyor yanıp sönüyor gibi desem Valorant oynarken oyun uyarı atıyor: Ekran kartı sürücünüz güncel değil diye. Hepsi ekran kartından kaynaklı olduğu ortaya çıktı değil mi? Ek olarak işlemciyide 15 dakikalık teste sokuyorum.

Şak diye çıktı. Siz isterseniz işlemciye de test yapabilirsiniz ama ekran kartınız net şekilde arızalı.
İlk attığınız görsellerdeki damalı ekran da bunu aslında belli ediyordu.

Hocam son olarak aklıma takılan bir soruda var. Neden mavi ekran atıyor bu durumlar + oyunlarda bile uyarı veriyor sürücü güncel değil vs. diye?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı