Samsung Hotspot nedir?Ekran kartı sürücülerini güncelle.
En başta DDU ile var olan sürücülerini sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Samsung Hotspot yapmayın.
Bluestack kaldırın.
Android'de tethering veya hotspot üzerinden mobil bağlantı paylaşma. Telefonunuzun mobil veri bağlantısını kullanarak başka bir telefonu, tableti veya bilgisayarı internete bağlayabilirsiniz. Bir bağlantıyı bu şekilde paylaşmak, tethering veya hotspot kullanımı olarak adlandırılır.Samsung Hotspot nedir?
Hayır, yapmıyorum.Android'de tethering veya hotspot üzerinden mobil bağlantı paylaşma. Telefonunuzun mobil veri bağlantısını kullanarak başka bir telefonu, tableti veya bilgisayarı internete bağlayabilirsiniz. Bir bağlantıyı bu şekilde paylaşmak, tethering veya hotspot kullanımı olarak adlandırılır.
Eğer yapmıyorsanız sıkıntı yok.
Henüz almadım.Tekrar mavi ekran aldıysanız minidump paylaşın.
Sorunun çözüldü mü? Eğer tekrar mavi ekran aldıysan minidump dosyanı paylaş.
Sorunun artık donanımsal olduğunu düşünüyorum.Sorunun çözüldü mü? Eğer tekrar mavi ekran aldıysan minidump dosyanı paylaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.