VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Meslek
Vestel
Merhaba sistemimde daha önce rahat bir şekilde oyun oynadığım bilgisayarım artık her şeye mavi ekran hatası vermeye başladı. Birçok yol denedim chipset ve ekran kartı driverlarımı güncelledim ekran kartım mı bozuk yoksa sistemim Windows 10 ile mi uyumlu değil bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci: AMD FX X6 6100 soket AM3+ 3.3GHz 14MB önbellek 32nm.
Anakart: Gigabyte 970A-DS3p AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Rev 2.1
Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 460 Twin Frozr II hawk 1 GB 256 bıt GDDR5.
6 GB 1333 MHz RAM.
Güç kaynağı: Thermaltake Litepower 600W.
SanDisk 120 GB SSD Pro.

minidump
Report.htm
AIDA64 HTML Raporu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu sorunu alıyordum. Sea of thieves'da önceden ekran kartından dolayı oyun çöküyordu sonra driver'ı güncelledim. Bu sefer bilgisayar normal çalışırken bile mavi ekran vermeye başladı. En son Ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım şu anlık bilgisayarı öyle kullanıyorum ama tabi oyunlarda inanılmaz performans kaybı var. Neden bu hatayı aldığımı hala çözemedim yakın zaman servise göndermeyi planlıyorum. Ekran kartında sorun vardır tahminimce ama tabi kesin bir şey söyleyemem.

Bende bu sorunu alıyordum. Sea of Thieves'da önceden ekran kartından dolayı oyun çöküyordu sonra Driver'ı güncelledim. Bu sefer bilgisayar normal çalışırken bile mavi ekran vermeye başladı. En son ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım şu anlık bilgisayarı öyle kullanıyorum ama tabii oyunlarda inanılmaz performans kaybı var. Neden bu hatayı aldığımı hala çözemedim yakın zaman servise göndermeyi planlıyorum. Ekran kartında sorun vardır tahminimce ama tabii kesin bir şey söyleyemem.

Mavi ekran konularında minidump dosyalarına göre hareket ediyoruz. Bu yüzden sorun ekran kartından olabilir demek yanlış olabilir. Lütfen bir daha minidump dosyalarını analiz etmeden konuya cevap yazmayalım. :)

Konunuza gelecek olursak;
Sorun NVIDIA sürücüsü. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldıralım ve 466.47 sürümünü kuralım lütfen. Ayrıca 1 tane dosya gördüm, başka dosyalarınız varsa paylaşabilirsiniz.

Mavi ekran konularında minidump dosyalarına göre hareket ediyoruz. Bu yüzden sorun ekran kartından olabilir demek yanlış olabilir. Lütfen bir daha minidump dosyalarını analiz etmeden konuya cevap yazmayalım. :)

Konunuza gelecek olursak;
Sorun NVIDIA sürücüsü. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldıralım ve 466.47 sürümünü kuralım lütfen. Ayrıca 1 tane dosya gördüm, başka dosyalarınız varsa paylaşabilirsiniz.

Tamam bunu deneyeceğim ama başka minidump dosyası yoktu 1 tane olduğu için sadece onu yükledim.

Tamamdır. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Bahsettiğiniz driver ne yazık ki ekran kartıma uyumlu değil eski bir kart olduğu için uyumlu olan son sürüm şu an yüklü durumda ekteki görselde NVIDIA'nın GTX460 için çıkardığı son driver güncellemesini görebilirsiniz. Başka bir çözümünüz var mı?

Dosya Ekleri

• 42E120C6-4AE0-4355-A9F8-E3C2C3A9DC3C.jpeg
    42E120C6-4AE0-4355-A9F8-E3C2C3A9DC3C.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 33
Bahsettiğiniz driver ne yazık ki ekran kartıma uyumlu değil eski bir kart olduğu için uyumlu olan son sürüm şu an yüklü durumda ekteki görselde NVIDIA'nın GTX460 için çıkardığı son driver güncellemesini görebilirsiniz. Başka bir çözümünüz var mı?

Anladım. Bu sürümü deneyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı