MuhammedSADIK Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #1 LoL oynarken oyun donuyor sonra bu hata çıkıyor. Fişi çekiyorum çıkartıyorum yeniden açıyorum PC'yi ve düzeliyor. Neden bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2025
LoL oynarken oyun donuyor sonra bu hata çıkıyor. Fişi çekiyorum çıkartıyorum yeniden açıyorum PC'yi ve düzeliyor. Neden bilen var mı?
KS KS MuhammedSADIK Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2025 #11 Einstein dedi: Sistemi 2 gün gözlemleyip geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Kanka ben güç kaynağının fanı kırılmış herhalde ısınmadan dolayı oluşuyormuş sorun sağ ol yine de. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Sistemi 2 gün gözlemleyip geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Kanka ben güç kaynağının fanı kırılmış herhalde ısınmadan dolayı oluşuyormuş sorun sağ ol yine de.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.103 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2025 #12 MuhammedSADIK dedi: Kanka ben güç kaynağının fanı kırılmış herhalde ısınmadan dolayı oluşuyormuş sorun sağ ol yine de. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yaptıktan sonra sorun tekrarladı mı? Artı 0 Eksi
MuhammedSADIK dedi: Kanka ben güç kaynağının fanı kırılmış herhalde ısınmadan dolayı oluşuyormuş sorun sağ ol yine de. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yaptıktan sonra sorun tekrarladı mı?
KS KS MuhammedSADIK Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2025 #13 Einstein dedi: Dediklerimi yaptıktan sonra sorun tekrarladı mı? Genişletmek için tıkla... Evet de işte fanı kırldığından yani yazılımsal değilmiş sorun. Einstein dedi: Sistemi 2 gün gözlemleyip geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Haha abi bir daha bak bir daha bozuldu diğer sorun düzeldi bu başka. Bu arada haha dmp dosyaları. @Einstein bakar mısın kankam. Son düzenleme: Perşembe 20:45 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Dediklerimi yaptıktan sonra sorun tekrarladı mı? Genişletmek için tıkla... Evet de işte fanı kırldığından yani yazılımsal değilmiş sorun. Einstein dedi: Sistemi 2 gün gözlemleyip geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Haha abi bir daha bak bir daha bozuldu diğer sorun düzeldi bu başka. Bu arada haha dmp dosyaları. @Einstein bakar mısın kankam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.103 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:59 #14 MuhammedSADIK dedi: Evet de işte fanı kırldığından yani yazılımsal değilmiş sorun. Haha abi bir daha bak bir daha bozuldu diğer sorun düzeldi bu başka. Bu arada haha DMP dosyaları. @Einstein bakar mısın kankam. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyaları eski tarihten kalma. Yeni minidump dosyası yok mu? Artı 0 Eksi
MuhammedSADIK dedi: Evet de işte fanı kırldığından yani yazılımsal değilmiş sorun. Haha abi bir daha bak bir daha bozuldu diğer sorun düzeldi bu başka. Bu arada haha DMP dosyaları. @Einstein bakar mısın kankam. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyaları eski tarihten kalma. Yeni minidump dosyası yok mu?
KS KS MuhammedSADIK Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:16 #15 Einstein dedi: Minidump dosyaları eski tarihten kalma. Yeni minidump dosyası yok mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yenileyeceğim ki kanka bunlar vardı? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Minidump dosyaları eski tarihten kalma. Yeni minidump dosyası yok mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yenileyeceğim ki kanka bunlar vardı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.103 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:28 #16 MuhammedSADIK dedi: Nasıl yenileyeceğim ki kanka bunlar vardı? Genişletmek için tıkla... Minidump klasörünü kontrol ettin mi? Artı 0 Eksi
MuhammedSADIK dedi: Nasıl yenileyeceğim ki kanka bunlar vardı? Genişletmek için tıkla... Minidump klasörünü kontrol ettin mi?