VIDEO_TDR_FAILURE mavi ekran hatası

Saxquatchx

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım herhangi bir oyun bittiğinde, Alt Tab attığımda ya da oyunu kapattığımda hiçbir hata vermeden yeniden başlıyordu. Windows olay görüntüleyicisini kontrol ettim. Orada ki hata da hata nedeninin C:\Windows\MEMORY.DMP dosyasına kaydolduğu yazıyordu. Minidump dosyasını kontrol ettiğimde display driver hatası yazıyordu, ekran kartımın sürücüsünü temiz kurulum yoluyla yeniden yükledim ancak emin olamadım. Yardımcı olabilmeniz için aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum.

Olay Görüntüleyicisindeki Hata:

Minidump dosyası:
İnternetim kötü olduğu için dosyayı upload edemiyorum ekran görüntüsü bırakmak zorunda kaldım.

Konu başlığı mavi ekran hatası olarak düzeltilmiş ancak ben bu sorunu yaşadığımda bir mavi ekran almadım belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kurmak sorununuzu çözmeli. WHQL ibaresi bulunduran bir sürücü kurun yeterli. Sorun da çözülürse belirtirseniz sevinirim.

Bir süre test edip deneyeceğim. Eğer bir gelişme olursa konuyu çözüldü olarak işaretlerim.
Şu anda araştırırken fark ettim GeForce Experience uygulaması bana RTX 2060 Super'in bir sürücüsünü yüklemiş oysaki benim ekran kartım RTX 2060 Ventus XS OC. Bunun bir alakası olabilir mi?

Son düzenleme:
Geforce Experience ile video kaydı alıyorsanız ondan da olabilir, bi arkadaşım buna benzer bi sorun yaşamıştı.

Şu anda araştırırken fark ettim GeForce Experience uygulaması bana RTX 2060 Super'in bir sürücüsünü yüklemiş oysaki benim ekran kartım RTX 2060 Ventus XS OC. Bunun bir alakası olabilir mi?

NVIDIA, yaptığı sürücüleri evrensel yapıyor diyebiliriz. 1660 ile 3080 aynı sürücüyü kullanıyor mesela. Bu yüzden çok takmayın. Muhtemel olarak DDU işlemi sonrası sorununuz çözülmüştür.

Durum güncellemesi yapıyorum:
Maalesef sorun çözülmedi hala devam ediyor az önce oyun bitiminde yine aynı sorun oldu.
Ek olarak olay görüntüleyicisinde şöyle bir hata meydana geldi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…