''VIDEO_TDR_FAILURE'' Mavi Ekran Hatası

OkanKarali0053

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Grafik
Arkadaşlar sürücüler günel en son sürüm DDU programindan silip sonra yükledim yine aynı hata. Ekran kartım GTX 960 sorun neden olabilir sizce? "Video Tdr Failure nvlddmkm.sys" sıcaklıktan olabilir mi?

Minidump dosyası: burdaa

ll.PNG
ii.PNG
hh.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
O hatayı bende alıyordum. Bilgisayarı aldığım yere sordum sağlam bir win10 formatıyla olayı çözdüm. Bende extradan audio.sys vs hatalarıda veriyordu kulaklık takıp cıkartınca bile veriyordu hatayı. Temiz bir format at sürücüleri güncelle öyle dene

Sizin bilgisayarı Asus olarak görmüyor gibi. 2. resim doğru ilk onunla bakman lazımdı. 2. resimde dosyayı seçin information ve setup kısımlarının da resmini paylaşın.
12.PNG
32.PNG

bide böle bir vidyo buldum bununla yapilabilirmi ?
Youtube
12.PNG
32.PNG

Youtube

e-gpu la ekran karti kullaniyorum
12.PNG
32.PNG

Youtube

e-gpu la ekran karti kullaniyorum mini pcı-e express v8.0
12.PNG
32.PNG

Youtube

e-gpu la ekran karti kullaniyorume -gpu la ekran karti kullaniyorum mini pcı-e express v8.0
12.PNG
32.PNG

Youtube

e-gpu la ekran karti kullaniyorum

Son düzenleme:
2. Resimde Program all block işaretleyin. Do not check işaretleyip Flash tıklayın. Orj. Asus değilse kullanılmaz hale gelebilir bilginiz olsun.
Bios surumden olduguna emin miyiz normal ekran karti gt 540m sikintisiz çalisiyordu ben e-gpu mini pce expres v8.0 bağladim gtx 960 bağladim bu hatalari almaya başladim normalde dahili. Ekran karti guzel çalisiyor ama gtx bağladigim için biranda korkuyorum kullanilmaz hale gelebilir

eGPU kullandığınızı zaten başta söylemediniz bakalım daha neler çıkacak. eGPU kullanmak zaten normal birinin yapacağı iş değil hataları da o yüzden zaten alıyorsunuz. Düzgün güç sağlamıyor en başta dediğim gibi. Güncelleyip güncellememek sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı