VIDEO_TDR_FAILURE - nvlddmkm.sys Hatası

Önceki gönderdiğin dump hala sorunlu, sorunlu yazılmış büyük ihtimal 2. yeni olan ekran kartı veya sürücüsü ile ilgili yine sorun gözüküyor.
DDU ile tüm grafik sürücülerini silip sizin veriğiniz linklerdekileri kurdum ve tekrar oyuna girdim. Değişen birşey yok maalesef tekrar mavi ekran hatası. Yeni oluşan dmp dosyasıda hatalı gözüküyor izniniz yok vs gibi şeyler söylüyor. O yüzden göndermiyorum. Sanırım bu aşamadan sonra sorunun donanımsal olduğu kanıtlanmış oldu. İlgilendiğiniz için size çok teşekkür ederim zahmet verdim size de.

Daha değil ama ona kanaat getirdiysen sen bilirsin.

Rica ederim.
Zaten sistem çağın gerisinde kaldı yükseltmek ve daha işlevsel, uzun süre iş görecek bir bilgisayar almak gerek. Bana da bahane çıkmış oldu yapacak birşey yok :) iyi geceler dilerim.

Hala konu kilitleme var mı bilmiyorum ama konu kilitlenebilir :)

Öyle bir imkanın varsa tabi hiç düşünme yükselt :D
Hala konu kilitleme var mı bilmiyorum ama konu kilitlenebilir
Mod gerekirse kilitler ama çok önerilmiyor, çözüm sağlanmadıkça bir kriz çıkmadıkça kilitlenmez :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı