Video'da ki bir objeyi AI ile değiştiren ücretsiz uygulama var mı?

Questerx

Centipat
Daha fazla  
Aradığım şey, tam olarak başlıkta olduğu gibi, video'da ki bir nesneyi tek bir prompt ile veya görsel referans ile değiştirmek.
Bunun için ücretsiz bir AI arıyorum, Runwayl Aleph yeni çıkmıştı ancak ücretli plan diye biliyorum.

Kayıt olup, mail doğrulaması yaparsanız bu açık kaynak için demoyu kullanabilirsiniz. Kullanım sınırı ne kadar bilmiyorum. Yapay zekadan yapmasını istediğinizi (prompt'u) ingilizce yazmalısınız.

Hugging face açık kaynak yapay zeka konusunda 1 numaradır, gönül rahatlığıyla kayıt olabilirsiniz.

Kayıt olup, mail doğrulaması yaparsanız bu açık kaynak için demoyu kullanabilirsiniz. Kullanım sınırı ne kadar bilmiyorum. Yapay zekadan yapmasını istediğinizi (prompt'u) ingilizce yazmalısınız.

Hugging face açık kaynak yapay zeka konusunda 1 numaradır, gönül rahatlığıyla kayıt olabilirsiniz.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim reis, umarım faydasını göreceğim.
Yalnız burada hangi kısımdan söylediğim şeyi yapabilirim, huggingface biraz karışık çünkü.
ASFASFASFASF.png

Arayüz'e alıştığım için fark etmedim. Pardon hocam, benim hatam.

Mavi ile çizdiğim alana düzenlemek istediğiniz resmi ekleyin hocam, yeşil alana da promptu girin. Tekrar belirtiyorum Türkçe desteklemiyor olabilir, İngilizce yazmanızda fayda var.

Dosya Ekleri

• 1755024658270.png
    1755024658270.png
    898,9 KB · Görüntüleme: 9
Arayüz'e alıştığım için fark etmedim. Pardon hocam, benim hatam.

Mavi ile çizdiğim alana düzenlemek istediğiniz resmi ekleyin hocam, yeşil alana da promptu girin. Tekrar belirtiyorum Türkçe desteklemiyor olabilir, İngilizce yazmanızda fayda var.
Video'da ki bir ''obje''yi değiştirmeye yaramıyor gibi görünüyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı