Bu videodaki gibi bir video efektini yapmak istiyorum. Bunu hangi programlar ile yapabilirim?
Bu videodaki gibi bir video efektini yapmak istiyorum. Bunu hangi programlar ile yapabilirim?
Videoda Cin efekti var ya kafayı duvara vuruyor onu kastediyorum başka neyi kast edebilirim ki?Efekt dediğin hangisi tam olarak?
Videonun efekt olup olmadığını bilmiyorum. Birini giydirmeleri daha olası geldi ki muhtemelen öyle.Videoda Cin efekti var ya kafayı duvara vuruyor onu kastediyorum başka neyi kast edebilirim ki?![]()
Valla ben bir çok videosunu komple izledim. Aniden ortaya çıkıyor ve kaybolurken yavaş yavaş silinerek kayboluyor. Yani efekt olduğu bence net. Bazı videolarda tam çıkacağı zaman ekranda kesilme oluyor. Kesilmenin olması ve yavaşça transparanlaşarak kaybolması efekt olduğunun en büyük delili. Kıyafet giyilerek böyle olmaz bence.Videonun efekt olup olmadığını bilmiyorum. Birini giydirmeleri daha olası geldi ki muhtemelen öyle.
Diğer türlü çok daha uğraşırlardı film çekmiyorlar sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.