Videodaki animasyon programı nedir?

Hünkar Beğendi

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar selamlar herkese, linkini koyduğum videoda ki uygulamanın ismini arıyorum. Rica ediyorum sizden bana bu konuda yardımcı olun ne yaptıysam bulamadım.
Ayrıca aradığım şeyi size sormak istiyorum: YouTube'a Shorts hazırlamak istiyorum, bu videolarda ise animasyonlar kullanacağım tıpkı yukarıdaki linkte olduğu gibi ya da benzeri. Ama burada özellikle belirtmek istediğim şey uygulamanın içerisinde gömülü hazır animasyonların bulunması işimi çok kolaylaştıracak çünkü merdivenin henüz 2. 3. basamağındayım.

Bana aradığım gibi bir uygulama önerecek olanın 40 yıl kölesi olurum. Saygılarımla.

premiere veya after effects'de yapabilirsin. maskeleme işlemiyle yapılmakta.

bak boştum senin için 1 saat beğendiğim videolardan aradım buldum belli hevesli genç bir arkadaşsın:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tersine Maskeler - Premiere Pro #8 bunu yaz youtube'a​

Son düzenleme:
Hocam emeğin için çok teşekkür ederim üzerine tekrar sormak istiyorum. Dediğini yazdım youtube ve maskeleme işlemini az çok anladım tabi ama bu iş çok uzun süreceğe benziyor. Yani görselleri de mi bu şekilde çizip yükleyeceğim. Çünkü bu haliyle shorts yapmak işkenceye dönüşür. Bunun hazır bir uygulaması yok sanırsam sürükle bırak, biraz değiştir gibi gibi.

@unwanted
Hocam emeğin için çok teşekkür ederim üzerine tekrar sormak istiyorum. Dediğini yazdım youtube ve maskeleme işlemini az çok anladım tabi ama bu iş çok uzun süreceğe benziyor. Yani görselleri de mi bu şekilde çizip yükleyeceğim. Çünkü bu haliyle shorts yapmak işkenceye dönüşür. Bunun hazır bir uygulaması yok sanırsam sürükle bırak, biraz değiştir gibi gibi.

Yani görselleri hazır alabilirsin fakat evet meşakatli bir iş öyle göründüğü gibi kolay olmuyor ki bu en basit seviyeler.

Sadece zor olan kısmı uğraştırıcı olması. Yani frame frame videodaki gibi yapman lazım, bilmiyorum yapay zeka vs gibi araçlar eklentiler var mı? ama yapay zekayı olabildiğince kullanmamaya çalıştığımdan malasef bilemiyorum.

Her zaman kendim yapmaya çalışıyorum tabi yapay zekaya yeniliyoruz ayrı mesele:)

Yani maskeleme mantığını ve kompozeyi kavrarsan ve bunlarla ilgili teknikleri birleştirirsen belki videographer olmak için de bir temel atarsın sana ekstradan bir katkı olur. İlgilendiğine göre de var gibi ama zor bir dünya gerçekleri de söyleyeyim, hayalperest olamam.

Her zaman yapay zeka iş yapamıyor malasef daha çok yapamadığı şey var. Bazen taşın altına eli koymak lazım kolay gelsin.

Tamamdır değerli katkıların için çok teşekkür ederim. Bu söylediklerine de elbette kulak vereceğim. Zaten bu dediğim gibi bir aygıt bulabilmiş olsam da yine de after effect gibi programları en azından 1 2 seviye bilecek kadar işin içine girmek isterdim.
Çünkü biliyorum ki yaptıkça kolaylaşır, kolaylaştıkça hızlanır. Teşekkürler tekrardan. Bu arada konu güncel diye belirteyim belki de vardır birisi söyler beklemedeyim.

Konu güncel...
Yok mu bu programı bulabilecek ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı