Videodaki stl dosyasını bulamadım ücretsiz şekilde nereden bulabilirim?
youtube.com/shorts/o58IA2NdvQY
Bir de bu var.
![]()
Pistol Keychain — Functional BB Blaster / Fidget Toy by Jaatinen3D
Stylish, functional little pistol BB blaster keychain with a slide you can pull to cock the bolt mechanism! Shoots 6mm plastic airsoft BBs.Check out the NEW Glock Keychain on Thangs!Check out the M79-6mm Grenade Launcher Keychain on Thangs!Check out the RPG-6mm Keychain on Thangs!Check out the...www.thingiverse.com
Hocam sanki bu değil gibi.
Büyük modeli basmanızı tavsiye etmiyorum kullandıkça yamulucak kullanmayacaksanız kenara atacaksanız da görüntüsü kötü.
Hocam en benzeyeni bu büyük ihtimal ya parayla almış ya da kendisi tasarlamış.
![]()
Silencer for Mini Colt 1911
The very popular Mini Colt 1911 is even more fun when you add this fun little extra. There are two files here: - The silencer barrel with threads need to attach the silencer. (You will need to replace the existing barrel on your mini colt 1911) - the silencer (doesn’t actually silence the min...cults3d.com
Hocam büyük modeli bulabilir misiniz peki.
Benzeyeni bu daha iyisini bulabilirsem atarım.![]()
RB Gun one part body plus parts
Made grip and barrel a single piece, added dowels and made sight modular and adjustablecults3d.com
Stress shot mini 1911 and gravity knife by Mr.Banana | Download free STL model | Printables.com küçüğü bu kılavuzda var.
Büyüğünün en benzeyeni onu buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.