Polemik Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #1 Yön tuşları, gaz ve fren koymuşlar. Bende bunları ekleyip telefona yansıtıp oynamak istiyorum ancak hiçbir yerde göremedim bu modu. Bilen varsa söyleyebilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yön tuşları, gaz ve fren koymuşlar. Bende bunları ekleyip telefona yansıtıp oynamak istiyorum ancak hiçbir yerde göremedim bu modu. Bilen varsa söyleyebilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.203 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #2 Telefona nasıl yansıtacağın hakkında en ufak bilgim yok ama kesinlikle kötü olacağını düşünüyorum. Ben yönlendirmeyi fareyle yapıyorum. Mod 'a gelirsek, buyur. Ama ben bu yapımcıyı pek sevmiyorum, modları genelde iyi olmuyor. Bu araç için daha iyisi yok araştırdığım kadarıyla. https://www.modland.net/beamng.drive-mods/cars/vw-passat-b8.html Steam 'de beni bul, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, adım Garabel(Burada profil paylaşmak yasak). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Telefona nasıl yansıtacağın hakkında en ufak bilgim yok ama kesinlikle kötü olacağını düşünüyorum. Ben yönlendirmeyi fareyle yapıyorum. Mod 'a gelirsek, buyur. Ama ben bu yapımcıyı pek sevmiyorum, modları genelde iyi olmuyor. Bu araç için daha iyisi yok araştırdığım kadarıyla. https://www.modland.net/beamng.drive-mods/cars/vw-passat-b8.html Steam 'de beni bul, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, adım Garabel(Burada profil paylaşmak yasak). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et