Videodaki bir kaza durumunda suçlu kim olurdu?

frodobagginss

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşım aracın sinyal verdiği için ve arkadan vuran ben olacağım için suçlunun ben olacağımı söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşım aracın sinyal verdiği için ve arkadan vuran ben olacağım için suçlunun ben olacağımı söylüyor.

Sinyal verip böyle dengesiz sürenlere ayar oluyorum. Yarı yarıya olurdu. Sizde mesafe korumanız gerekir.

Adam isterse arabadan inip arabayı çekerek yan yola sürüklesin, arkadan vuran kanunen her zaman suçludur, diğer adamda suçlu bulunur fakat arkadan vuranın her zaman payı vardır.

Önde ki çok ayarsız sürmüş fakat sinyal verdiğinde senin de biraz yavaşlayıp mesafeni koruman gerekirdi. Ayrıca videoyu izlerken monitöre bir tane patlatasım geldi, arkadaşın ağzının içinde dinazor falan var herhalde.

Önde ki çok ayarsız sürmüş fakat sinyal verdiğinde senin de biraz yavaşlayıp mesafeni koruman gerekirdi. Ayrıca videoyu izlerken monitöre bir tane patlatasım geldi, arkadaşın ağzının içinde dinozor falan var herhalde.

Hahahshshdh kanka farkında mısın yola atladığı yerde kesim çizgi de yok kanunen oraya giremez zaten o şekikde öyle değil mi?
Adam isterse arabadan inip arabayı çekerek yan yola sürüklesin, arkadan vuran kanunen her zaman suçludur, diğer adamda suçlu bulunur fakat arkadan vuranın her zaman payı vardır.

Sinyal verip böyle dengesiz sürenlere ayar oluyorum. Yarı yarıya olurdu. Sizde mesafe korumanız gerekir.
Ama gireceği yerde kesik çizgi bile yok frene basıp önüme atlaması çok saçma

Hahahshshdh kanka farkında mısın yola atladığı yerde kesim çizgi de yok kanunen oraya giremez zaten o şekikde öyle değil mi?

Ama gireceği yerde kesik çizgi bile yok frene basıp önüme atlaması çok saçma
Tamam da sen kaza yapmak istemiyorsan frene basacaksın kardeşim. Sana haksızsın demiyoruz. Laf yapacağına o an frene basmayacaktın, arabanı yeniletecektin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı