Videodaki Çocuğun Zihniyetini Özetleyebilir misiniz?

Kur'an'da şeriat ile yönetim zorunlu kılınmamıştır, Allahın hükümlerine uyulduğu sürece yani adalet vb. devletler kendi yönetim şekillerini oluşturabilirler.

Konu açılalı daha 11 dakika olmuş. 5 dk geç onaylandı destek 6 dakikalık videoyu 6 dakikada bitirip nasıl bu kadar yorum yazdınız? İzlemeden yorum yapmayın lütfen.

Konu 2dk içerisinde onaylanmış ilk mesajı yazan arkadaş sadece videoyu tamamiyle izlememiş.

Selefi bunlar kendilerince yorum yapıyor. Sünnet diyor. Hadislerin kesin olmadığını bilerek islamı temellendiriyorlar hadisler ile. Kur'an'daki kıssalarda peygamberlerin önderlik ve yöneticilik yaptığı yazıyor.? Biz oy verdiğimiz adama kainatı yönet demiyor öyle dersek şirk olur ve zaten bu mümkün değil. Biraz boş yapmış imanı zayıf olanlar müslüman adı altında savunmuş.

Kur'an'da şeriat ile yönetim zorunlu kılınmamıştır, Allahın hükümlerine uyulduğu sürece yani adalet vb. devletler kendi yönetim şekillerini oluşturabilirler.

Şeriat konunun neresinde?

Şeriat yönetimini savunuyor, oy kullanmak yani demokrasi Allah'a şirk koşmaktır diyor.

E o @Akdeniz1 bana niye sövdü o zaman. Adam Şeriatı savunuyormuş kanka. Niye beni suçluyorsun? Şeriat iyi birşey mi?

Konu açılalı daha 11 dakika olmuş. 5 dk geç onaylandı destek 6 dakikalık videoyu 6 dakikada bitirip nasıl bu kadar yorum yazdınız? İzlemeden yorum yapmayın lütfen.
Önceden izlemiştim ben. Önceden izleyenler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…