Videodaki Çocuğun Zihniyetini Özetleyebilir misiniz?

Arkadaşlar yanlış anlaşılsın istemiyorum ama bilip bilmeden eleştirmeden önce başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kur'an'da şeriat ile yönetim zorunlu kılınmamıştır, Allahın hükümlerine uyulduğu sürece yani adalet vb. devletler kendi yönetim şekillerini oluşturabilirler.

Selefi bunlar kendilerince yorum yapıyor. Sünnet diyor. Hadislerin kesin olmadığını bilerek islamı temellendiriyorlar hadisler ile. Kur'an'daki kıssalarda peygamberlerin önderlik ve yöneticilik yaptığı yazıyor.? Biz oy verdiğimiz adama kainatı yönet demiyor öyle dersek şirk olur ve zaten bu mümkün değil. Biraz boş yapmış imanı zayıf olanlar müslüman adı altında savunmuş.

Kur'an'da şeriat ile yönetim zorunlu kılınmamıştır, Allahın hükümlerine uyulduğu sürece yani adalet vb. devletler kendi yönetim şekillerini oluşturabilirler.

Şeriat konunun neresinde?

Şeriat yönetimini savunuyor, oy kullanmak yani demokrasi Allah'a şirk koşmaktır diyor.

E o @Akdeniz1 bana niye sövdü o zaman. Adam Şeriatı savunuyormuş kanka. Niye beni suçluyorsun? Şeriat iyi birşey mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı