Çözüldü Videodaki Doctor Strange içeriğinin adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Bu evrene ana filmler harici uzağım. Videodaki içeriğin adı ne? Bir de içerik genel olarak videodaki gibi mi ilerliyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Bu evrene ana filmler harici uzağım. Videodaki içeriğin adı ne? Bir de içerik genel olarak videodaki gibi mi ilerliyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminde, film adında da belli olduğu gibi Doctor Strange farklı evrenlerde geziyor ve evet filmde olay böyle ilerliyor. Önerim MCU'yu tümüyle izleyip bitirmeniz çünkü bu filmler bir sıraya ve bir hikayeye göre ilerliyor.
60 tane içerik hocam. Her birini 2 saatlik filmden varsaysam 120 saat. O kadar izleyeceğimi sanmıyorum, üşeniyorum da. 120 saat olarak baktığım için çok cezbetmiyor beni. Teşekkürler yine de.
Yok hocam izleyeceksiniz. Şaka şaka.🙃 Tabii ki 120 saat azımsanamaz siz de haklısınız. Boş zamaniniz olursa tek tük izlemenizi tavsiye ederim. Adamlar kaliteli yapmış.

60 tane içerik hocam. Her birini 2 saatlik filmden varsaysam 120 saat. O kadar izleyeceğimi sanmıyorum, üşeniyorum da. 120 saat olarak baktığım için çok cezbetmiyor beni. Teşekkürler yine de.

Keşke her biri 2 saat olsaydı... Tek tek izleyin, illaki zaten aralarından bazılarına sinemada gitmişsinizdir diye düşünüyorum.

Keşke her biri 2 saat olsaydı... Tek tek izleyin, illaki zaten aralarından bazılarına sinemada gitmişsinizdir diye düşünüyorum.
Hadi yarısını düşelim, yine 60 saat 😄. Yok hocam, ben bu 20-40 dakikalık dizi mi acaba diye sordum. Öyle bir şey olsaydı, böyle gariplikler dönen falan o zaman belki izlerdim. Belki filmini bi' ara izlerim ama onu da pek zannetmiyorum.

Hadi yarısını düşelim, yine 60 saat 😄. Yok hocam, ben bu 20-40 dakikalık dizi mi acaba diye sordum. Öyle bir şey olsaydı, böyle gariplikler dönen falan o zaman belki izlerdim. Belki filmini bi' ara izlerim ama onu da pek zannetmiyorum.
İki film izlersiniz hocam ya... 5 saat falan toplam. Doctor Strange 1 ile 2'yi izleseniz okey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı