Videodaki efekt nedir, nasıl yapılır?

FearlEnessKing

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, çok aradım ancak bu efektin ismini ve nasıl yapıldığını bulamadım. After effects 25 kullanıyorum lazımsa eğer.
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(kendi halimde bir edit yaptım buna da like atarsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
)
Şimdiden cevaplar için teşekkürler. <3

Başarısız bir edit olmuş fakat başlangıç için fena değil şu Valorant videolarında Motion bluru fulleyin ve renk ayarları yapın. Ayrıyeten videonun gereksiz yerlerini kes örneğin aimin bozulduğu yerleri.

Başarısız bir edit olmuş fakat başlangıç için fena değil şu Valorant videolarında Motion bluru fulleyin ve renk ayarları yapın. Ayrıyeten videonun gereksiz yerlerini kes örneğin aimin bozulduğu yerleri.
Tabii ki, öneriler için teşekkür ederim. Şimdi de bir edit yapıyorum ve dikkat edeceğim. Beklemediğim şekilde izlenme ve like fazla oldu.

Tabii ki, öneriler için teşekkür ederim. Şimdi de bir edit yapıyorum ve dikkat edeceğim. Beklemediğim şekilde izlenme ve like fazla oldu.
Sadece attığım tiktok videosundaki editi valorant için uyarlamak istiyorum. Güzel bir fikir olacağını düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı