Videodaki efektin benzeri nasıl bulunur?

Gchould

Hectopat
Merhaba su an bir Rocket League editi üzerine çalışıyorum. Aşağıdaki videodaki efekte benzerini CapCut'ta nereden bulabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Gol attığında çıkan ekranı sallama gibi olan efekt)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende arıyorum.

CapCut'dan yapılışını bilmiyorum ama After Effects kullanırım diyorsan benzerini atabilirim paket halinde. Bir de Twixtor var gol attıktan sonra bir anda hızlanıp yavaşlıyor.

Hocam bir de böyle CS2 editlerinde hareketler çok smooth bir şekilde oluyor onu nasıl yapabılırız?

CapCut'dan yapılışını bilmiyorum ama After Effects kullanırım diyorsan benzerini atabilirim paket halinde. Bir de Twixtor var gol attıktan sonra bir anda hızlanıp yavaşlıyor. Gerçi o oyun efektide olabilir emin olamadım. :D

After Effects amatörler için uygunsa seve seve onu da yüklerim hocam.

@Xenonium Böyle anlaşılmıyor ne demek istediğiniz örnek video var mı? Genel olarak çok akıcı diyorsan RSMB kullanıyorlardır.

After Effects amatörler için uygunsa seve seve onu da yüklerim hocam.
Değil profesyonelik ister ama CapCut'dan çok daha güzel efektler yaparsın. Attığın video da zaten Premiere Pro kullanmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
uğraştım ettim gine ona yakın bir şeyler çıkarabildim Allah'a şükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı