1 1stRekorder Decapat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 3 18 Haziran 2018 #1 Aynısı olmayabilir. İşlemcinin 4 çekirdeğinin dördünün de değerlerini gösteren bir programda olabilir YouTube'da görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
Aynısı olmayabilir. İşlemcinin 4 çekirdeğinin dördünün de değerlerini gösteren bir programda olabilir YouTube'da görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr. Kerem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 1.764 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #2 Msı Afterburner
B Berkay Uzun Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #3 MSI Afterburner OSD Rehberi buradan nasıl kullanılacağına da ulaşabilirsiniz.
Varyemez Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 199 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 18 Haziran 2018 #4 Kullanımı biraz karışık (en azından bana öyle geldi), internetten rehber bulabilirseniz izleyin derim.
Kullanımı biraz karışık (en azından bana öyle geldi), internetten rehber bulabilirseniz izleyin derim.