Videodaki işletim sistemi nedir?

rokos

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu güzel videodaki işletim sistemi Windows ama hangi Windows anlamadım daha güzel görünüyor hangi sürümü anlamış değilim benim Windows 10 pro böyle değil bu videodakki işletim sistemi nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    228,2 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 sürümleri arasında arayüz farkı yok. Video eski ve ölçeklendirme %125 olabilir. Ölçeklendirmeyi 2K ve üstü bir çözünürlüğünüz yoksa %100 öneririm. Ama üstü ise %125 ya da daha üstünü deneyebilirsiniz.

Ayrıca koyu tema kullanıyorsanız beyaz temayı deneyebilirsiniz. Güncel sürümlerde beyaz tema biraz değişmişti. Bu yüzden gözünüze farklı gelmiş olabilir.

Merhaba bu güzel videodaki işletim sistemi Windows ama hangi Windows anlamadım daha güzel görünüyor hangi sürümü anlamış değilim benim Windows 10 pro böyle değil bu videodakki işletim sistemi nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 10'un ilk sürümlerinden. Desteği kesildi. Windows 10 15xx sürümü olmalı.

Merhaba bu güzel videodaki işletim sistemi Windows ama hangi Windows anlamadım daha güzel görünüyor hangi sürümü anlamış değilim benim Windows 10 Pro böyle değil bu videodakki işletim sistemi nedir?

Video da ki resim BIOS, işletim sistemi Windows 10. BIOS işletim sistemi değildir.
Anakart yazılımı gibi düşünebilirsiniz. Oradan bileşenlerin ayarları yapılabilir.

Video da ki resim BIOS, işletim sistemi Windows 10. BIOS işletim sistemi değildir.
Anakart yazılımı gibi düşünebilirsiniz. Oradan bileşenlerin ayarları yapılabilir.
Hocam farkettiyseniz videodaki işletim sistemini sormuş. Resimdekini değil.

bu görünümü nasıl elde edebilirim?
Hocam eski sürümü. Windows ISO Downloader diye bir uygulama var indirde.
technopat.net/sosyal/indir/

15xx sürümünden birisi olması lazım. (xx: değişkenlik gösteriyor. Başka sayılar bulunmakta.) Mesela internete Windows 10 1511 diye aratırsanız çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı