Videodaki kulaklık nedir?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar 0.23-0.24 saniyelerdeki kulaklık bana kendi kullandığım kulaklık olan Gamenote H2002D'nin beyazı gibi geldi. Sizce nedir, bilen yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel bir oyuncunun 20-30 dolarlık Gamenote H2002D kulaklık kullanacağı yoktu zaten :D.

Zaten H2002D kullanıyor demedim :D H2002D'nin beyaz haline benziyor, modelini bilen varsa yazabilir mi dedim. Ki fotoğraflara bakarsanız gerçekten benziyor, özellikle logo kısmı ve tasarımı. @s1trix hocam teşekkürler .
Profesyonel bir oyuncunun 20-30 dolarlık Gamenote H2002D kulaklık kullanacağı yoktu zaten :D.

Daha pahalı bir kulaklık kullanıyorsun tamam :D zaten ben burada kendi kulaklığım hakkında en ufak bir şey söylemedim, tekrar söylüyorum anlamadığınız için videodakine benziyor, modelini bilen yazabilir mi demiştim :D

Zaten H2002D kullanıyor demedim :D H2002D'nin beyaz haline benziyor, modelini bilen varsa yazabilir mi dedim. Ki fotoğraflara bakarsanız gerçekten benziyor, özellikle logo kısmı ve tasarımı. @s1trix hocam teşekkürler .

Daha pahalı bir kulaklık kullanıyorsun tamam :D zaten ben burada kendi kulaklığım hakkında en ufak bir şey söylemedim, tekrar söylüyorum anlamadığınız için videodakine benziyor, modelini bilen yazabilir mi demiştim :D
Konunun benim kullandığım ekipman ile ne alakası var? Sizin kulaklığınız benzediğinin ben de farkındayım işte o yüzden Profesyonel bir oyuncunun zaten öyle bir ekipman kullanacak hali yoktu dedim. Herhangi birine hakaret ve aşağılamak anlamında bir şey söylemeye çalışmadım. Konuyu olmadığı yerlere çekmeye çalışmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı