fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Bu videodaki bir bölümdeki adam çok dikkatimi çekti. Aşırı karizmatik geldi. Tanıyanınız var mı? Ya da nasıl bulabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Enver Paşa'nın önünde yürüyen, beyaz bıyıklı, iri yarı olan adam.
Bu videodaki bir bölümdeki adam çok dikkatimi çekti. Aşırı karizmatik geldi. Tanıyanınız var mı? Ya da nasıl bulabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Enver Paşa'nın önünde yürüyen, beyaz bıyıklı, iri yarı olan adam.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 27 Mart 2024 #2 Enver paşa ittihatçı ve jonturk bundan yola cikarak Ahmet rıza diye pala bıyıklı birini buldum o olabilir. Artı 0 Eksi
Enver paşa ittihatçı ve jonturk bundan yola cikarak Ahmet rıza diye pala bıyıklı birini buldum o olabilir.
KS KS fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 recep50 dedi: Enver paşa ittihatçı ve jonturk bundan yola cikarak Ahmet rıza diye pala bıyıklı birini buldum o olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet benziyor biraz. Onların videolarını nasıl bulabilirim acaba? Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Enver paşa ittihatçı ve jonturk bundan yola cikarak Ahmet rıza diye pala bıyıklı birini buldum o olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet benziyor biraz. Onların videolarını nasıl bulabilirim acaba?
The Victor Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 386 Çözümler 2 13 Eylül 2024 #4 fedoralover dedi: Bu videodaki bir bölümdeki adam çok dikkatimi çekti. Aşırı karizmatik geldi. Tanıyanınız var mı? Ya da nasıl bulabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Enver Paşa'nın önünde yürüyen, beyaz bıyıklı, iri yarı olan adam. Genişletmek için tıkla... Şapkası farklı olandan bahsediyorsan muhtemelen Alman bir komutan ama hangisidir bilinmez Almanya bir çok askeri personelini Osmanlı'ya göndermişti. Artı 0 Eksi
fedoralover dedi: Bu videodaki bir bölümdeki adam çok dikkatimi çekti. Aşırı karizmatik geldi. Tanıyanınız var mı? Ya da nasıl bulabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Enver Paşa'nın önünde yürüyen, beyaz bıyıklı, iri yarı olan adam. Genişletmek için tıkla... Şapkası farklı olandan bahsediyorsan muhtemelen Alman bir komutan ama hangisidir bilinmez Almanya bir çok askeri personelini Osmanlı'ya göndermişti.